GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του προπονητή της Γκρέμιο που δεν θα αρέσει στον Ρονάλντο και τον... Σπαλιάρα

...

Λίγο μετά την κατάκτηση της πέμπτης Χρυσής Μπάλας στην καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να δώσει και ένα επικοινωνιακό σόου αφού υποστήριξε πως δεν υπάρχει άλλος καλύτερος από εκείνον σε όλα τα χρόνια από τη γέννηση του ποδοσφαίρου.

Πολλοί ήταν εκείνοι που διαφώνησαν μαζί του όμως μόνο ένας φρόντισε να το κάνει με πομπώδες ύφος. Πρόκειται για τον τεχνικό της Γκρέμιο (κάτοχος του Copa Libertardores, πιθανό να τεθεί αντιμέτωπος της Ρεάλ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων), Ρενάτο Πορταλούπι, που δεν δίστασε να ρίξει το γάντι στον Πορτογάλο σούπερ σταρ λέγοντας πως αυτός είναι καλύτερος.

"Δεν έχω αμφιβολίες πως ήμουν καλύτερος παίκτης από τον CR7. Θα μου άρεσε να τον δω να παίζει σε ομάδες που ήμουν εγώ, χωρίς να πληρώνεται για 3-4 μήνες στη σειρά όπως συνέβη σε μένα και μετά να κάνει τα ίδια που έκανα εγώ.

Θα μου άρεσε να έχω παίξει σε αυτή την Ρεάλ, ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα, έχοντας αυτούς τους τέλειους συμπαίκτες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σπουδαίος παίκτης και πολύ δυνατός αλλά εγώ ήμουν πιο τεχνίτης και πιο ολοκληρωμένος.

Αυτή η γενιά δεν με έχει δει να παίζω, όποιος είχε την ευκαιρία έχει την ίδια άποψη με μένα", δήλωσε χωρίς περιστροφές ο 55χρονος Βραζιλιάνος τεχνικός, που δεν δίστασε να βάλει στο... παιχνίδι της σύγκρισης και τις προσωπικές του κατακτήσεις!

"Πέρα από το ότι ήμουν καλός παίκτης είχα και 5.000 γυναίκες. Στην Ιταλία δεν κατάφερα να πιάσω (σ.σ. έπαιξε στη Ρόμα τη σεζόν 1988-89) επειδή περισσότερο από τους αντίπαλους αμυντικούς σκεφτόμουν τις συζύγους τους...".

Φυσικά έχει εξαιρετική άποψη για τον ίδιο και ως προπονητή και αυτό το εξέφρασε με εξίσου εμφατικό τρόπο: "Μία ημέρα θα προπονήσω την Βραζιλία, θα πρέπει να μου στήσουν άγαλμα για αυτά που έχω κάνει στην Γκρέμιο. Θα ήθελα επίσης να δω μία ημέρα τον Γκουαρδιόλα και τον Μουρίνιο να προπονήσουν τις ομάδες που προπόνησα εγώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση