GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αλέξης «σιδερώνει» ολόκληρο το λαό αλλά ο Κυριάκος δεν μεγαλώνει τη διαφορά...

Γιώργος Τράγκας   Ο Αλέξης «σιδερώνει» ολόκληρο το λαό αλλά ο Κυριάκος δεν μεγαλώνει τη διαφορά...  Λογικά η ΝΔ έπρεπε να προηγείται με...

Γιώργος Τράγκας 
Ο Αλέξης «σιδερώνει» ολόκληρο το λαό
αλλά ο Κυριάκος δεν μεγαλώνει τη διαφορά... 

Λογικά η ΝΔ έπρεπε να προηγείται με 15-20 μονάδες του ολοκληρωτικού Τσίπρα. Τι συμβαίνει και δεν έχει πιάσει ακόμα την αυτοδυναμία;

Έχω την αίσθηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ πρέπει να πάνε ταχέως σε ένα πλαστικό χειρουργό προκειμένου να κάνουν μπότοξ, ενδεχομένως και γενικό λίφτινγκ. Είναι αδιανόητο και ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι με ένα τόσο πολιτικά …. φρικαλέο Αλέξη Τσίπρα, με μια τέτοια αποκρουστική και ανθρωποφαγική πολιτική, με μια τέτοια δυσοσμία που αναδίδει το πολιτικό ψοφίμι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται μόνο … 9,5 μονάδες!!!
Λογικά θα έπρεπε ο νέος αρχηγός και η γαλάζια παράταξη να κάνουν περίπατο και να απέχουν τουλάχιστον 15 -20 μονάδες από αυτόν τον ιδιότυπο κομμουνιστή – οπορτουνιστή πρωθυπουργό, που μοιάζει περισσότερο με «κοτζαμπάση» παρά με εκλεγμένο αρχηγό κόμματος. Πρέπει να προβληματιστούν ιδιαίτερα τα στελέχη της ΝΔ και κυρίως ο Μητσοτάκης. Κάτι δεν τραβάει στη μηχανή του. Είτε δεν υπάρχει πρόγραμμα, είτε δεν έχει βιτρίνα στελεχών, είτε ο ίδιος δεν εμπνέει τις μάζες. Η τελευταία δημοσκόπηση της MRB (όπως και οι προηγούμενες) αποδεικνύουν ότι η «Πειραιώς» υπό την παρούσα μορφή της δεν μπορεί να απορροφήσει την καταρρακτώδη πολιτική φθορά του Αλέξη μας. Πέρα από κάποιες επισκέψεις που πραγματοποιεί ο κύριος Μητσοτάκης σε πληγείσες περιοχές ή κάποιες «ισχνές» πολιτικά περιοδείες σε διάφορες περιοχές της χώρας, ο δοκιμαζόμενος λαός δεν τον βλέπει δίπλα του. Όπως δεν βλέπει κοντά του κανένα από τα παλιά και νέα γαλάζια πρωτοπαλίκαρα. Π.χ. δεν έχουμε δει κανέναν να τρώει ξύλο μαζί με τους διαμαρτυρόμενους για τους πλειστηριασμούς. Επίσης, η Αξιωματική Αντιπολίτευση αποφεύγει επιμελώς να κινητοποιήσει τη μεσαία τάξη ή να σταθεί δίπλα στο πλευρό βασανισμένων οπαδών της, παρά το γεγονός, ότι εξοντώνονται φορολογικά και σφαγιάζονται οι κατεξοχήν ψηφοφόροι της. Τόσο ο αρχηγός της, όσο και ικανά στελέχη της ΝΔ περιορίζονται σε κάποιες δηλώσεις ή σε κάποιες φραστικές αντεγκλήσεις με Συριζαίους στα τηλεοπτικά παράθυρα. Εδώ πέφτουν τόνοι χημικών και δακρυγόνων, εδώ ρέει αίμα στο πρόσωπο ανθρώπων που χάνουν τα σπίτια τους και η ΝΔ παραμένει ουσιαστικά «σιωπηλή» χωρίς να κινητοποιεί κανέναν και χωρίς να υπόσχεται αποκατάσταση όλων αυτών των αδικιών, όλων των αποτελεσμάτων αυτής της καθημερινής ανθρωποφαγίας. Απλά σπεύδει μετά από κάθε Απριλιανού τύπου επιχείρηση της κυβέρνησης, να δώσει … μπαμπάκι και ιώδιο στα θύματα του Τσίπρα, αποφεύγοντας επιμελώς να δηλώσει ανάταξη και επανόρθωση των οικονομικών πληγμάτων που υπέστησαν.
Κοινώς, για να τα λέμε όλα έξω από τα δόντια, η Αξιωματική Αντιπολίτευση κάνει ότι φωνάζει αλλά ούτε ανεβάζει τόνους, ούτε ανεβάζει την πολιτική θερμοκρασία, ούτε καν υπόσχεται καλύτερες μέρες. Και αυτό θα το πληρώσει είτε έρθει πρώτη με αυτοδυναμία (πράγμα πολύ δύσκολο), είτε έρθει ως συγκυβέρνηση στα πράγματα. Γιατί, θα πέσει επάνω της και θα ξεσπάσει (αν δεν γίνει αυτό επί ημερών Τσίπρα) όλη η οργή και το συσσωρευμένο μίσος του κόσμου για τους πολιτικούς που μετέτρεψαν τη χώρα σε οικονομικό κρεματόριο.
Ουδείς μπορεί να ελπίζει σε κάποιους που του λένε ότι : «Θα βοηθήσουμε όταν υπάρξει δημοσιονομική σταθερότητα» ή «Όταν συναινέσουν οι δανειστές». Γιατί ολόκληρος ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι αυτό που ζει θα κρατήσει πολλά χρόνια. Ότι ο πολιτικός κόσμος - μηδενός εξαιρουμένου- τον εισήγαγε σε αέναη κατοχή και επομένως ουδείς Τσίπρας, ουδείς Μητσοτάκης και ουδείς εξ όσων βλέπει στη βιτρίνα της πολιτικής δεν μπορεί να τον διασώσει.
Η ΝΔ, ως μεγάλο ιστορικό λαϊκό κόμμα, πρέπει να αναγνωρίσει ότι αυτή η πορεία των αέναων πλεονασμάτων, της αέναης υπερφορολόγησης, της δρακόντειας δημοσιονομικής προσαρμογής, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Όσα ακούγονται για «ανάπτυξη», για «φως στο τούνελ», για «επενδύσεις», για «ανακούφιση» μετά το 2022 ή το 2026 ή το 2034 δεν αφορούν κανένα στην παρούσα εφήμερη ζωή μας.
Όπως δεν αφορά κανένα από τους σημερινούς ζώντες αν θα ταξιδέψει στο τέλος αυτού του αιώνα ή των άλλων αιώνων σε εξωγενείς πλανήτες, επιβαίνων διαστημοπλοίου που θα αναπτύσσει την ταχύτητα του φωτός.
Καθημερινά, στους δρόμους της Αθήνας και στις άλλες πόλεις της πολύπαθης χώρας ξετυλίγονται σκηνές κατοχής. Εικόνες πογκρόμ με ουρές ανθρώπων που θέλουν να πάρουν λίγο συσσίτιο για να ζήσουν ή να ρυθμίσουν τη ΔΕΗ για να μη μείνουν χωρίς ρεύμα στο κρύο ή χτυπιούνται με συμβολαιογράφους και αστυνομικούς για το σπίτι που δεν θέλουν να χάσουν. Αυτή η κυβέρνηση του αριστερού Τσίπρα και του δεξιού Καμμένου δεν είναι ούτε αριστερή, ούτε δεξιά. Είναι μια μνημονιακή –δικτατορική κυβέρνηση με κοινοβουλευτικό μανδύα. Είναι βέβαιο ότι με όσα κάνει, κάποια στιγμή θα βάψει τα χέρια της με αίμα αθώων. Ήδη έχει σηκώσει τυφώνα μίσους σε ολόκληρη τη χώρα, που κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και θα πάρει όσους είναι επάνω. Είναι μοιραίο να συμβεί, αφού τα μαρτύρια στα οποία υποβάλλεται ο λαός δεν έχουν τέλος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αναχαιτίσει αυτό τον τυφώνα λέγοντας: «Εμείς θα μπορούμε καλύτερα» ή υποσχόμενος ότι «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα». Δεν είναι δυνατόν με ασπιρίνες και κηραλοιφές να θεραπεύσεις αυτό τον οικονομικό καρκίνο που έχει απλωθεί σε όλη τη χώρα, ούτε τα καθολικά εγκαύματα που υπέστησαν εκατομμύρια Έλληνες από τις φοροεπιδρομές, τις κατασχέσεις και το αριστερό πλιάτσικο σε σπίτια και περιουσιακά στοιχεία. Η μικρή διαφορά των … 9,5 μονάδων δείχνει ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει πειστεί ότι ο Μητσοτάκης μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση