GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ! Περικοπές και αλλαγές στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ...

Βασιλης Πολυχρονης Έτσι "τιμούν" τους εργαζόμενους τους στον σταθμό...της "αριστεράς",έτσι σέβονται το ιερό δικαίωμα...

Βασιλης Πολυχρονης
Έτσι "τιμούν" τους εργαζόμενους τους στον σταθμό...της "αριστεράς",έτσι σέβονται το ιερό δικαίωμα στην απεργία οι...μασαμπούκες του κυβερνητικού συναπαντήματος. Στέλνοντας τους ανήμερα της απεργίας ειδοποιήσεις υπογραφής συμβάσεων (ατομικών παρακαλώ, αυτών που καταγγέλαμε παλιότερα) με μειώσεις αποδοχών και παραίτηση από την πληρωμή δεδουλευμένων!Θα μου πείτε,τώρα που πήραν...τεχνογνωσία από τα μνημόνια θα κωλώσουν στους "δικούς" τους?

Υ.Γ. Είμαι περίεργος να μάθω την αντίδραση της κόρης του Νικόλτσιου, επίσης δημοσιογράφου που έχει επίσης περάσει από τέτοια συμπεριφορά στο σταθμό που δουλεύει.Πολύ περίεργος!
Υ.Γ. 2 Ελπίζω πως η περικοπή δεν θα αφορά...τον μπαμπά της διορισμένης οικογενείας,έτσι (έχει να θρέψει και τον Ιάσονα που πήγε να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα)? Ούτε την κεντρικοκομισάριο.
------------
Ιδού και η πρόσκληση που υπογράφει εκ μέρους της διοίκησης ο Κ. Νικόλτσιος:
Αγαπητέ συνάδελφε .......
Καλείσαι να προσέλθεις αύριο (15/12/2017) στα γραφεία της Διοίκησης (4ος όροφος) μεταξύ.. 10.30 έως 16.00 ώρα, για να υπογράψεις και να παραλάβεις την τροποποίηση της ήδη ισχύουσας Ατομικής Σύμβασης Εργασίας.
Με εκτίμηση
Για τη Διοίκηση
Κων/νος Ι Νικόλτσιος

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/12/20.html#ixzz51H9WLLI0

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση