GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο του Γιλμάζ - ΒΙΝΤΕΟ

...


Μια βαριά ασθένεια που ταλαιπωρούσε τον Γιαβούζ Γιλμάζ φαίνεται να τον οδήγησε στον θάνατο, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα.

Ένα εικοσιτετράωρο μετά τον θάνατό του γιου του πρώην πρωθυπουργού, μια ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κεντ στην Κωνσταντινούπολη μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του οποίου ήταν ο εκλιπών, αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, μια ασθένεια που είχε επιδεινωθεί και εκτιμάται ότι οδήγησε στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Γιλμάζ έπασχε από "επιληψία του κροταφικού λοβού και μετά από ορισμένες επιπλοκές που τον οδηγούσαν στην παράλυση η υγεία του επιδεινώθηκε. Είχε πιεστεί πολύ, δεν μπορούσε να αντέξει αυτήν την κατάσταση και έβαλε τέλος στη ζωή του. Εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας, Γιαβούζ Γιλμάζ. Θα θυμόμαστε πάντα, όσα έκανε για το πανεπιστήμιο μας".

Ο 38χρονος Γιαβούζ Γιλμάζ βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στην περιοχή Μπεϊκόζ της Κωνσταντινούπολης το πρωί του Σαββάτου.

Πηγή πληροφοριών: Antenna

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση