GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης κατά του Ντάστιν Χόφμαν

...

Συνέχεια στο σκάνδαλο με τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του Ντάστιν Χόφμαν δίνουν άλλες τρεις γυναίκες που υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα του διάσημου ηθοποιού.

Η Κόρι Τόμας, υποστήριξε ότι όταν ήταν 16 ετών ο Χόφμαν εμφανίστηκε γυμνός μπροστά της. Σύμφωνα με το Variety, η Κόρι Τόμας αναφέρει ότι όλα συνέβησαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όταν η ίδια βρισκόταν εκεί μαζί με την οικογένεια του ηθοποιού καθώς ήταν συμμαθήτρια και φίλη της κόρης του Χόφμαν.

Η δεύτερη καταγγελία έρχεται από την Μελίσα Κέστερ που αναφέρει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Ντάστιν Χόφμαν μέσα σε στούντιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία Ishtar, στην οποία και πρωταγωνιστούσε ο διάσημος ηθοποιός.

Η τρίτη γυναίκα, η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, υποστήριξε ότι ο διάσημος ηθοποιός την παρενόχλησε σεξουαλικά ενώ οι δυο τους βρίσκονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Πηγή πληροφοριών: fortune.com

Πηγή ΦΩΤΟ: Los Angeles Times

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση