GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Στη συνθήκη της Λωζάννης υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που δεν κατανοούνται σωστά - ΒΙΝΤΕΟ

...

Για εκκρεμότητες στη Συνθήκη της Λωζάννης έκανε λόγο ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Έλληνα ομόλογό του, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Διατυπώσατε κάποιες αλήθειες, ανοιχτά και ξεκάθαρα. Στη Συνθήκη της Λωζάννης υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, οι οποίες δεν κατανοούνται σωστά. Αυτή είναι μια συμφωνία, η οποία υπογράφτηκε πριν από 94 χρόνια και όχι μόνο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά την επίσημη υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

«Το θέμα της προστασίας των ομογενών μας στη Θράκη, είναι για εμάς ύψιστης προτεραιότητας», είπε ο Τούρκος πρόεδρος. Επιθυμία μου είναι να μην ασχοληθούμε με το άδειο μέρος του ποτηριού, αλλά να κοιτάξουμε το γεμάτο και να ενσχύσουμε τις σχέσεις μας. Και πιστεύω ότι μετά την επίσκεψη αυτή θα κοιτάξουμε μπροστά, προσέθεσε ο κ. Ερντογάν.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση