GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ! Στήνει επιχείρηση στην Καβάλα ο Κοσκωτάς...

Στην Καβάλα φαίνεται ότι θέλει να δραστηριοποιηθεί και ο Γιώργος Κοσκωτάς ο οποίος επισκέφτηκε την Τετάρτη την πόλη προκειμένου να εξετάσ...

Στην Καβάλα φαίνεται ότι θέλει να δραστηριοποιηθεί και ο Γιώργος Κοσκωτάς ο οποίος επισκέφτηκε την Τετάρτη την πόλη προκειμένου να εξετάσει τις δυνατότητες να εγκαταστήσει σε λιμάνι της περιοχής αποθήκες σιτηρών.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα k-tipos.gr η αρχική σκέψη να δημιουργήσει αυτές τις αποθήκες στο λιμάνι των Ελευθερών μάλλον απορρίπτεται δεδομένου ότι χρειάζονται υποδομές, οι οποίες δεν υπάρχουν για την υποδοχή πλοίων πολύ μεγάλου εκτοπίσματος.
Έτσι εδώ και λίγο καιρό γίνονται συζητήσεις για να χρησιμοποιηθεί για τον λόγο αυτό το λιμάνι της Νέας Καρβάλης Φίλιππος Β’. Ο Γιώργος Κοσκωτάς αναχώρησε με το απογευματινό αεροπορικό δρομολόγιο για την Αθήνα, από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.
Πηγή: www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση