GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η Εμινέ Ερντογάν φορά συνέχεια τα ίδια ρούχα;

...

Η Εμινέ Ερντογάν επέλεξε για την εμφάνιση της στην Αθήνα ένα γκρι παλτό και το συνόδευσε με ένα κίτρινο σύνολο που αποτελείται από κίτρινο πουλόβερ, κίτρινο παντελόνι και μια κίτρινη μαντίλα. Τα ίδια ρούχα έχει επιλέξει για τουλάχιστον άλλες τέσσερις επίσημες εμφανίσεις της.

Το συγκεκριμένο σύνολο πρέπει να είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα της. Η σύζυγος του Τούρκου Πρόεδρου στην επίσημη επίσκεψή της στην Κροατία φορούσε ακριβώς το ίδιο σύνολο, με την ίδια ταμπά τσάντα και τα ίδια παπούτσια. Το μόνο που διαφέρει είναι το παλτό, που δίνει και έναν αέρα ανανέωσης στο στυλ της κ. Ερντογάν.

Ενώ, και στην επίσκεψη στην Ουκρανία επέλεξε το ίδιο κίτρινο σύνολο. Ο φακός την κατέγραψε να φορά το ίδιο σύνολο σε μία ομιλία του συζύγου της στην Κωνσταντινούπολη. Τέλος, όταν το προεδρικό ζεύγος είχε συναντηθεί με την ηθοποιό Λίντσει Λόχαν, η Εμινέ Ερντογάν επέλεξε το ίδιο κίτρινο σύνολο.

Αν και οι επικριτές του Ταγίπ Ερντογάν, της καταλογίζουν ματαιοδοξία και σπατάλες, καθώς είναι γνωστή η αδυναμία της στα ρούχα διάσημων σχεδιαστών, οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι η Εμινέ Ερντογαν κάνει σίγουρα οικονομία, επιλέγοντας συνέχεια τα εν λόγω ρούχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση