Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

  ΝΤΡΟΠΗ! Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ηλικιωμένης στην Αθήνα...


  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Ημεροδρόμου" η εφορία έστειλε ειδοποιητήριο κατάσχεσης και πλειστηριασμού της μοναδικής κατοικίας σε συνταξιούχο στην Αθήνα για χρέος 15.000 ευρώ από τα οποία οι 5.000 είναι τόκοι.
  Την φωτογραφία από την συμμετοχή ακινήτου σε πλειστηριασμό ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook o δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

  O «Ημεροδρόμος» επικοινώνησε με την κυρία Μπεμπόνη, η οποία, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η πρώτη κατοικία είναι στη συγκεκριμένη διεύθυνση, κάτι που είναι γνωστό στις αρχές. Μένει εκεί από το 1979 (έτος κατασκευής, σύμφωνα με την ίδια, είναι το 1969. Η σύνταξή της είναι 588,26 ευρώ ενώ υποστήριξε ότι από τον Νοέμβριο δεν παίρνει το ΕΚΑΣ των 78 ευρώ.
  Η κυρία Μπεμπόνη είναι ιδιοκτήτρια ενός αυτοκινήτου κυκλοφορίας του 1997 και υποστηρίζει πως για αυτό της «φορτώθηκε ιδιοκτησία 3 ΙΧ. Στη συνέχεια εκδόθηκε ΤΑΦΕΕ επιστροφής φόρων, αλλά οι αρμόδιοι ξέχασαν να το διορθώσουν. Με αυτόν τον τρόπο, λέει, «φορτώθηκε» 2.253.68 συν τόκους 493,56. Τα άλλα ποσά προέρχονται από φόρο εισοδήματος, τα οποία – λόγω της πενιχρής σύνταξης – δεν μπορούσε να αποπληρώσει. Για τα «χαράτσια» συμπληρώνει πως έχει ένα σπίτι (35 τετραγωνικών όλο κι όλο) κατά ψιλή κυριότητα.
  Πηγή: imerodromos.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 4 Δεκ 2017, 7:21:00 μ.μ.

  ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΘΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ..


  1}ΈΝΑ ΕΡΕΊΠΙΟ,ΚΟΥΦΆΡΙ--ΣΠΊΤΙ

  ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΘΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ..

  2} ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΑ ΚΟΥΦΆΡΙΑ..

  ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΘΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ..

  3} Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ ΠΡΏΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΑΠΛΌ ΚΌΣΜΟ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΊΟΙ ΈΧΟΥΝ ΠΆΡΕΙ ΔΆΝΕΙΑ ΓΙΑ ΣΠΊΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΊΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΉΜΑΤΑ;;Η ΑΝ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ...ΕΎΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΕΊΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΆΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΊ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΣΎΝΟΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΟΥΣ ΝΑΚΡΟΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ..

  Item Reviewed: ΝΤΡΟΠΗ! Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας ηλικιωμένης στην Αθήνα... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr