GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"KANE ΤΗΝ AYTOKΡITIKH ΣΟΥ!" ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον Λαζόπουλο...

Apostolis Pilidis    Άι Χάσου πορδη της γριάς .... Sokratis Brousiovas Τι να πουν και αυτοι που παλεύουν να σταθούν όρθιοι χωρις 3....


Apostolis Pilidis 
 Άι Χάσου πορδη της γριάς ....


Sokratis Brousiovas
Τι να πουν και αυτοι που παλεύουν να σταθούν όρθιοι χωρις 3.000.000€ στο εξωτερικό

Dimitris Kriton
Στην εν λογω συνεντευξη ο Λαζοπουλος μας ενημερωνει οτι τον κυνηγουν οι παντες, τον πολεμουν οι Γερμανοι, του κανουν bullying απο το 1979, δε μπορει να δουλεψει πουθενα, ειναι σχεδον σε καταθλιψη. Πως γινεται να ειναι κυνηγημενος ο βασικος γκεμπελιστης αριστερος ενω ο συριζα ελεγχει σχεδον τα παντα δεν το καταλαβαινω. Στη συνεχεια μας ενημερωνει οτι ο κοσμος τον λατρευει. Ποιος κοσμος? Οι γειτονες κ οι συγγενεις?
Λαζοπουλε η μονη περιοδος που ηταν πραγματικα ελευθερη η σατιρα ηταν η μνημονιακη περιοδος προ Συριζανελ. Οι κακοι Σαμαροβενιζελοι, Παπαδημοι, Παπανδρεου αφησανε ελευθερο εσενα, τους τσολιαδες κ πολλους αλλους να τους ξεσκιζετε μονομερως ολο το 24ωρο. Παρα την προπαγανδα δε σας πειραζε κανεις. Επι Αλ6 Τσιπρα καταφερατε μαζι αγκαλιτσα (γιατι εσυ τον εφερες) να μην υπαρχει σατιρα πουθενα. Δεν τελειωσες μονο εσυ αλλα τελειωσαν και οι ραδιο αρβυλα και οι τηλεοπτικοι "οτι να'ναι". Οποιος βλεπει σημερα τηλεοραση αποχαυνωνεται. Ευχαριστουμε Λαζοπουλε
ΥΓ: Κανε αυτοκριτικη επιτελους. Φταις. Και ψευδεσαι και φταις (παραφραση)
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (ευχες και σε σενα Λαζοπουλε)

Harris Kodopoulos σοκαρισμένος.
Πήρα μια στενοχώρια.
Τέτοια γιορτινή μέρα.
Με το Λάκη.
Που στη "φιλόξενη" φυλλάδα του Χατζηνικολάκη κλαψουρίζει πως "ζει ένα δράμα" και "περνάει πολύ δύσκολες στιγμές".
Οχι από το "φτύσιμο του κόσμου" λέει ο Λάκης (ο κόσμος εξακολουθεί να τον...λατρεύει), αλλά από τα εγκληματικά συμφέροντα που τον πολεμάνε και θέλουν να τον εξοντώσουν.
Αλλος Τσίπρας μας προέκυψε Χριστουγεννιάτικα.
Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό μου, διαβάζοντας για τις διώξεις, τη λογοκρισία, τις φυλακίσεις, τα βασανιστήρια που υφίσταται καθημερινά αυτός ο "αντάρτης των πόλεων".
Ούτε στη τηλεόραση του έδιναν εκπομπή οι αρχικαπιτάλες -τσοντοκαναλάρχες (Μπόμπολας, Κοντομηνάς), ούτε με τη πολιτική είχε πάρε δώσε (Τσίπρας), ούτε με τα ΜΜΕ (μέρα-νύχτα τον υμνούσαν ως τον "εθνικό κωμωδό" μας).
Και όλα αυτά επειδή έκανε αγνή, ανιδιοτελή σάτιρα (πολιτική προπαγάνδα υπέρ Σύριζα).
Τι να πω, ζει ένα δράμα ο Λάκης ο "ήμουν και εγώ στο κότερο. Ελπίζω να βρει παρηγοριά στο αποκούμπι των 15.000.000 αριστερών ευρώ που έχει μαζέψει σε ξένες τράπεζες από την αντιστασιακή δράση του (συμβόλαια πληρωμένα από υπέρογκα τραπεζικά δάνεια του Κοντομηνά και του Μπόμπολα).
Και όλα αυτά τα είπε στον πάντα "πρόθυμο αγωνιστή κατά της κοινωνικής αδικίας, της φτώχειας και της ανέχειας" Χατζηνικολάκη, που από το μετερίζι των ΜΜΕ που διαθέτει με δικά μας λεφτά (αφού χρωστάει τα μαλιά της κεφαλής τους στην εφορία και στις τράπεζες και δεν τον ενοχλεί κανένας) δίνει την δικη του "μάχη" για την Ελλάδα των Συριζανέλ.
Τα φτωχικά Χριστούγεννα του Λάκη
😥😥😥

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση