GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ζήλια τον οδήγησε στην παράνοια - Χτυπούσε και βασάνιζε την γυναίκα του για κάθε like στο Facebook - ΦΩΤΟ

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μια 21χρονη από την Ουρουγουάη εξαιτίας της παθολογικής ζήλιας του συζύγου της. Ο λόγος για την Adolfi...



Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μια 21χρονη από την Ουρουγουάη εξαιτίας της παθολογικής ζήλιας του συζύγου της. Ο λόγος για την Adolfina Camelli Ortigoza, η οποία αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο μετά τον ξυλοδαρμό της από τον άντρα της, κάθε που κάποιος από τους φίλους της έκανε like σε φωτογραφίες που ανέβαζε.

Ο σύζυγος της Pedro Heriberto Galeano, πήρε τον έλεγχο της σελίδας της στο Facebook και τη χτυπούσε για κάθε like ή σχόλιο στις φωτογραφίες και στα ποστ που ανέβαζε, θεωρώντας πως η γυναίκα του έχει σχέση με τα άτομα αυτά.
Ο δικηγόρος της 21χρονης, ανέφερε ότι το στόμα της είναι κατεστραμμένο, εκτός από τα δόντια καθώς ο σύζυγός της έβαζε ένα πανί στο στόμα για να μην ουρλιάζει κάθε φορά που τη χτυπούσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την καταγγελία στην αστυνομία έκανε ο ίδιος ο πατέρας του δράστη, καθώς φοβήθηκε πως ο γιος του θα σκότωνε τη νύφη τη γυναίκα του.
Προσοχή σκληρές εικόνες


Ο δράστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση