GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος σταρ του Χόλιγουντ θα ενσαρκώσει τον Picachu στην ταινία του Pokemon - ΦΩΤΟ

Δυο δεκαετίες μετά την εμφάνιση στην Ιαπωνία, το 1998, του βιντεοπαιχνιδιού Pokemon, στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να παρουσιαστεί η ταινία...

Δυο δεκαετίες μετά την εμφάνιση στην Ιαπωνία, το 1998, του βιντεοπαιχνιδιού Pokemon, στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να παρουσιαστεί η ταινία «Detective Picachu» με τον Ράιαν Ρέινολντς στον ρόλο του επιθεωρητή.
Στην ταινία, ο Ρέινολντς αυτο-αναγορεύεται «σε έναν ιδιότυπο επιθεωρητή, ο οποίος είναι καλός στο να βρίσκει πράγματα».
Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter «παρέα» στον Ρέινολντς θα κάνει ο Τζάστις Σμιθ (του αναμενόμενου «Jurassic World: Fallen Kingdom») και η Κάθριν Νιούτον του «Big Little Lies».

Βάσει του σεναρίου, στην ταινία απαγάγουν τον μπαμπά του χαρακτήρα που υποδύεται ο Σμιθ, και ο απελπισμένος γιος επιστρατεύει τον επιθεωρητή Πικατσού για να τον βρουν. Στην παρέα μπαίνει και η Νιούτον, μια όλο ζωντάνια δημοσιογράφος, να βοηθήσει.
Στο «τιμόνι» της σκηνοθεσίας θα κάτσει ο Ρομπ Λέτερμαν («Goosebumps»), ενώ την τελευταία εκδοχή του σεναρίου έχουν συγγράψει από κοινού ο Άλεξ Χιρς (είχε δουλέψει στο «Gravity Falls») και η Νικόλ Πέρλμαν (μία εκ των σεναριογράφων του «Guardians of the Galaxy»).
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση