GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν 11 πρίγκιπες στη Σαουδική Αραβία γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν ρεύμα και νερό

Έντεκα πρίγκιπες της Σαουδικής Αραβίας συνελήφθησαν την Πέμπτη αφού πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία σε βασιλικό παλάτι στο Ριάντ, γ...

Έντεκα πρίγκιπες της Σαουδικής Αραβίας συνελήφθησαν την Πέμπτη αφού πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία σε βασιλικό παλάτι στο Ριάντ, γνωστοποίησε ο δημόσιος εισαγγελέας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέδωσαν νωρίτερα μέσα ενημέρωσης.
Οι πρίγκιπες, τα ονόματα των οποίων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, πραγματοποίησαν την καθιστική διαμαρτυρία στο παλάτι Κασρ Αλ Χόκαμ αντιδρώντας στο βασιλικό διάταγμα που εκδόθηκε και σύμφωνα με το οποίο τα μέλη της βασιλικής οικογένεια θα πρέπει πλέον να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους για το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό, επισήμανε ο εισαγγελέας σε ανακοίνωση.
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διατάραξη της δημόσιας ειρήνης και τάξης και παραμένουν υπό κράτηση στη φυλακή Αλ Χαγιέρ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση