GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσαβούσογλου: Το 2018 μπορεί να είναι κρίσιμη χρονιά για το Κυπριακό

«Κρίσιμη χρονιά μπορεί να είναι το 2018», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, λέγοντας ότι πρέπει μαζί με την του...

«Κρίσιμη χρονιά μπορεί να είναι το 2018», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, λέγοντας ότι πρέπει μαζί με την τουρκοκυπριακή ηγεσία να λάβουν αποφάσεις για το τι θα γίνει με τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό - γι' αυτό και χρειάζεται να σχηματιστεί ‘κυβέρνηση' το συντομότερο.
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Κωνσταντινούπολη, ενημερώνοντας την επιτροπή εξωτερικών της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, είπε ότι το 2017 ήταν μια χρήσιμη χρονιά για την Κύπρο και ότι κατέβαλαν προσπάθειες για μια βιώσιμη λύση στο Κυπριακό.
"Υπάρχει απαισιοδοξία για το σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές στην ΤΔΒΚ. Ελπίζω να αφήσουν στην άκρη δηλώσεις όπως ‘δεν πάμε για συμμαχία' και να σχηματιστεί κυβέρνηση. Και εμείς να κάνουμε τα βήματά μας σχετικά με την ΤΔΒΚ, αλλά και την απόφαση για το τί θα κάνουμε με τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό πρέπει να την λάβουμε μαζί» ανέφερε.
Από αυτή την άποψη «το 2018 μπορεί να είναι κρίσιμη χρονιά», εκτίμησε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση