GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο άνδρας που μαχαίρωσε 26χρονο

Συνελήφθη ο άνδρας που μαχαίρωσε 26χρονο υπάλληλο νυχτερινού κέντρου στην Πάτρα. Κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης των ανδρών της Υποδιεύ...

Συνελήφθη ο άνδρας που μαχαίρωσε 26χρονο υπάλληλο νυχτερινού κέντρου στην Πάτρα. Κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στην οδό Αργοναυτών στα Ζαρουχλέικα.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και αναμένεται να ακολουθήσει και η διαδικασία αναγνώρισης του από το θύμα. Χθες το βράδυ ο συλληφθείς μπήκε στο κέντρο διασκέδασης και χωρίς να πει κουβέντα, κατευθύνθηκε προς τον 26χρονο και τον μαχαίρωσε προτού τραπεί σε φυγή.
Στο σημείο επικράτησε πανικό. Αιμόφυρτος ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομεί.
Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΕΛ.ΑΣ, αναφέρουν πως ο δράστης είναι πατέρας θαμώνα του καταστήματος ο οποίος νωρίτερα είχε εμπλακεί σε καβγά με αποτέλεσμα να τον διώξουν από το νυχτερινό κέντρο.
Πηγή πληροφοριών: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση