GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΡΑΜΜΗ! Κατά του συλλαλητηρίου της Αθήνας οι "καραμανλικοί"...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  Εισηγήσεις να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία δέχεται σύμφωνα με πληροφορίες ο...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Εισηγήσεις να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία δέχεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την ίδια ώρα όμως αλλάζει στάση το "καραμανλικό" στρατόπεδο, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-Gr. Στελέχη και βουλευτές αυτής της πτέρυγας, σε αντίθεση με τη γραμμή που είχαν για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, τώρα εκφράζονται κατά της συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Αθήνας την Κυριακή.

Μεταξύ αυτών πρόκειται και για βουλευτές που έχουν απευθείας αναφοράς στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, όπως ο Γιώργος Βλάχος αλλά και ο Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος μάλιστα είναι και ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ. Αυτοί έρχονται να προστεθούν σε άλλα γαλάζια στελέχη που για διάφορους λόγους έχουν δηλώσει ότι δεν θα πάνε στο συλλαλητήριο. 

Η αλλαγή στάσης των καραμανλικών είναι προφανές ότι συνδέεται (και) με τις εσωκομματικές ισορροπίες την ώρα που στη ΝΔ τον τόνο δίνει η πιο "σκληρή" πτέρυγα. Λέγεται μάλιστα ότι οι καραμανλικοί είδαν με ανακούφιση τον διασυρμό του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω του βίντεο που μοίραζε η κυβέρνηση και τον εμφανίζεται να επιτίθεται άγρια στον Κ. Καραμανλή, προ δεκαετίας, για το θέμα των Σκοπίων στο Βουκουρέστι...

1 σχόλιο

 1. Κcάνοντας Ooρισμένες Σsκέψεις cos!

  «Πολλοί» κ. Επιτήδειοι εδώ και Χρόνια λένε σε σε όλες της Χώρες της Ευρώπης ότι είμαστε «Ευρωπαίοι Πολίτες»!

  Δηλαδή «Φτιάχνουν» μια «Καινούργια» Φυλή βάσει … Γεωγραφικής Τοποθεσίας! Το Ότι υπάρχουν Εθνοι Έλληνες Ιταλοί Γερμανοί Ισπανοί Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι ξεχωριστές Οντότητες με γλώσσα ήθοι Έθιμα Ιστορία Κουλτούρα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!

  Γιατί άραγε;;

  Πάντως Αυτή η «Αντίληψη» μας θυμίζει Έντονα την Βαθιά Ιδεολογική Αντίληψη Των Ναζοί! Η Διαφορά με Το «Σήμερα»;;; … Βιαζώντουσαν και γιαυτό κάναν απευθείας πολέμους! Και Τί βλέπουμε «Ξαφνικά» ως δια μαγείας;;; Σπόνζορας ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ είναι Το Κεφάλαιο/Καπιταλισμός στην πορεία Του προς Τον Ιμπεριαλισμό! Απλά εεεε;;;

  Η «Κινηση» Του Παγκόσμιου Κεφαλαίου ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΧΟΠΑΙΔΙ «περιττά βαρίδια» όπως ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ιστορικές Ρίζες του Εκάστοτε Λαού! Αντιθέτως θέλει ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ που οι Δημιουργία Τους κράτησε εκατοντάδες/χιλιάδες Χρόνια!

  Το βλέπουμε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ π.χ. Στα «Νέα» Εργασιακά Συστήματα που είναι Σταδιακή επιστροφή σε Μεσαιωνικές Καταστάσεις και μάλιστα στο … «Λίκνο Του Πολιτισμού» την … Ευρώπη! Το τί «Τρέχει» Αλλού «φοβάμαι» να μάθω και να ξέρω!!!!

  Μας Θέλουν ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ «ΠΡΟΣΩΠΟ»! ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΩΝ! Θέλουν Την … ΑΜΝΗΣΙΑ ΜΑΣ για να μην Θυμόμαστε Το Δολοφονικό Πρόσωπο Το Σατανικό Πρόσωπο Του Καπιταλισμού ανά Τους Αιώνες με ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ! ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΣΠΩΜΕΝΗ ΒΡΩΜΟΣΟΥΠΑ!!!

  Γιατί «Κάνω» Αυτές Τις Σκέψεις;;;

  Όλο Αυτό Το ΠΛΕΓΜΑ Το βλέπω στην Προσπάθεια Δημιουργίας μιας «ΝΕΑΣ» «ΦΥΛΗΣ» «ΓΛΩΣΣΑΣ» ΜΕ «ΚΡΑΤΟΣ» ΤΗΝ … ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με ή χωρίς … γεωγραφικούς προσδιορισμούς!!! Το Ότι «Εκεί» Ζούνε κατά … Πληοψηφεία Αλβανοί Αθίγγανοι Βούλγαροι Ρουμάνοι Σέρβοι Έλληνες και … Εξωγήινες Ράτσες ΔΕΝ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ! Τους βάζουμε ΟΛΟΥΣ σε ένα Καζάνι και Έτοιμη η Αχταρμαδόσουπα!!!

  Το Ότι Από Αυτήν Την Λασπόσουπα θα Δηλητηριαστούν Τρώγοντας Την πολλοί και άσχετοι Ακόμη ΔΕΝ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!


  … αλλά είναι … Σκέψεις … Καταστροφικές Σκέψεις με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια!


  Απλά και Λακωνικά:

  ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την γειτονική περιοχή!!!

  ΈΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  ΈΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ!!!

  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

  Η «Πραγματική» Αριστερά/Κουμμουνιστική ΛΕΕΙ: ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ!

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ/ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ: ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!  ΥΓ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΌΤΙ ΤΆΧΑΤΕΣ «ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ» ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 18 και …. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ/ΗΠΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 18 ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (Ασχέτως Παραγωγών και Παραγοντοποιήσεων Του Ονόματος!)!!!
  Σύμπτωση ΤΩΝ Συμπτώσεων Ώ Σύμπτωση!!!-;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση