GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρεσβεία Ισραήλ: Ακραίες οι δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή

Ακραίες χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή, σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, κ...

Ακραίες χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή, σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα, η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, κάνοντας παράλληλα λόγο για προσωπική άποψη του Ραβίνου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη θέση της πρεσβείας.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της πρεσβείας αναφέρει: «Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη. Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής είχε προ ημερών χρησιμοποιήσει σε βίντεό του βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Ρουβίκωνα. Μάλιστα, υποστήριξε ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση