GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήξη της απεργίας αποφάσισε η ΠΝΟ - Κανονικά από τα μεσάνυχτα τα δρομολόγια των πλοίων

Τη λήξη της απεργιακής κινητοποίησης απόψε τα μεσάνυχτα αποφάσισε πριν από λίγο η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδί...

Τη λήξη της απεργιακής κινητοποίησης απόψε τα μεσάνυχτα αποφάσισε πριν από λίγο η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ). Έτσι, τα πλοία, από τις 00.01 θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγιά τους, ενώ οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Σε ανακοίνωσή της, η ΠΝΟ, αφού ευχαριστεί τα πληρώματα των πλοίων για τη συμμετοχή τους στη σημερινή κινητοποίηση, αναφέρει ότι αναμένει «αναλυτικά τις γραπτές θέσεις και διευκρινήσεις στα όσα ανέπτυξαν και υποσχέθηκαν οι αρμόδιοι υπουργοί, ούτως ώστε, αφού μελετηθούν και εκτιμηθούν από τη Διοίκηση, να καθορισθεί η περαιτέρω πορεία».
«Η 24ωρη απεργία μας τόσο για το πολυνομοσχέδιο, όσο και για τα φλέγοντα προβλήματα του κλάδου, με αιχμή του δόρατος το συνταξιοδοτικό και τις μειωμένες συνθέσεις, σηματοδοτεί νέους αγώνες» προσθέτει η ΠΝΟ, ενώ εφιστά την «προσοχή στην κυβέρνηση και ιδιαιτέρα στους αρμόδιους υπουργούς να λάβουν σοβαρά υπόψη τους το κυρίαρχο μήνυμα της απεργίας μας, ότι δηλαδή οι ναυτικοί δεν σκύβουν το κεφάλι και είναι πανέτοιμοι για νέους αγώνες, όπου και όταν χρειασθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση