GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέθυσε, πήρε ταξί και έφτασε στη...Νορβηγία - Στο τέλος δεν ήθελε να πληρώσει

Ένας άνδρας από το Όσλο που είχε πάει για διακοπές στη Δανία, υπό την επήρεια αλκοόλ, αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στη Νορβηγία ...

Ένας άνδρας από το Όσλο που είχε πάει για διακοπές στη Δανία, υπό την επήρεια αλκοόλ, αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του στη Νορβηγία χρησιμοποιώντας ταξί.
Όλα συνέβησαν, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κοπεγχάγη, όταν ο άνδρας από τη Νορβηγία κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κάποια στιγμή αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι του.
Ο άνδρας κάλεσε ένα ταξί και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στο Όσλο, διασχίζοντας τρία Σκανδιναβικά κράτη. Όταν όμως έφτασε στον προορισμό του ο μεθυσμένος άντρας αρνήθηκε να πληρώσει τον οδηγό για το πολύωρο ταξίδι του.
Για τη επίλυση του περιστατικού κλήθηκε η νορβηγική αστυνομία, η οποία αφού ανάγκασε τον άνδρα να πληρώσει σχεδόν 18.000 κορώνες Νορβηγίας (περίπου 1.850 ευρώ) στον οδηγό του ταξί και στη συνέχεια δημοσιοποίησε την υπόθεση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή πληροφοριών/ ΦΩΤΟ: thelocal.no

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση