GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η στιγμή που ένα ταχύπλοο εμβολίζει βάρκα με τρεις ψαράδες- ΒΙΝΤΕΟ

Η τρομακτική στιγμή που έζησαν τρεις ψαράδες, όταν ένα ταχύπλοο έπεσε πάνω στη βάρκα τους, καταγράφηκε από την κάμερα που χρησιμοποιούσαν...

Η τρομακτική στιγμή που έζησαν τρεις ψαράδες, όταν ένα ταχύπλοο έπεσε πάνω στη βάρκα τους, καταγράφηκε από την κάμερα που χρησιμοποιούσαν για να καταγράφουν τα ψάρια που έπιαναν. Οι ψαράδες βουτάνε στο νερό του ποταμού μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν το τεράστιο ταχύπλοο πέσει πάνω στο σκάφος τους.
Ο ιδιοκτήτης του σκάφους κάνει μήνυση στον οδηγό ταχύπλοου σκάφους, αφού συνέτριψε το σκάφος του. Το περιστατικό συνέβη στις 12 Αυγούστου στο Όρεγκον των ΗΠΑ.
Η φωτογραφική μηχανή GoPro κατέγραψε τις στιγμές που οι ψαράδες αντιλαμβάνονται το σκάφος και προσπαθούν να κάνουν σινιάλο στον χειριστή, χωρίς επιτυχία. Οι δύο άντρες και η μία γυναίκα προλαβαίνουν να πηδήξουν από το σκάφος πριν από την πρόσκρουση, ενώ και οι τρεις τραυματίστηκαν.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση