GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάποιος ήθελε να της κάνει κακό - Τι αποκαλύπτει η κολλητή φίλη της ομογενούς που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της 22χρονης ομογενούς, Ιουλιάνας Τούντος η οποία δολοφονήθηκε άγρια στο Λονδίνο. Η σορός της ...

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της 22χρονης ομογενούς, Ιουλιάνας Τούντος η οποία δολοφονήθηκε άγρια στο Λονδίνο.
Η σορός της ελληνικής καταγωγής κοπέλας είχε βρεθεί στο πάρκο Φίνσμπουρι, στα νότια του Λονδίνου, “γράφοντας” τον τραγικό επίλογο στο θρίλερ της εξαφάνισής της.
Η τύχη της αγνοείτο από την Παραμονή των Χριστουγέννων, όταν έφυγε από τη δουλειά της σε παμπ του Κάμντεν για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η έκθεση του ιατροδικαστή ανέφερε πως η άτυχη κοπέλα είχε δεχθεί μαχαιριές στην κοιλιά και έφερε χτύπημα στο κεφάλι.
Την Δευτέρα συνελήφθη ένας 31χρονος άνδρας για τη δολοφονία της Ιουλιάνας. Σήμερα η κολλητής της φίλη μίλησε στον Ant1 και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως έγινε το κακό.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η παιδική της φίλη, Ελένη Σακκά "το περασμένο καλοκαίρι περάσαμε μαζί τις διακοπές μας. Η Ιουλιανα δεν ήταν άτομο που θα πέρναγε μόνη της την νύχτα μέσα από το πάρκο. Πρόσεχε πάντα. Κάποιος ήθελε να της κάνει κακό".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση