GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεότερα για την επιχείρηση ρυμούλκησης του πλοίου που παρασύρθηκε από τους ανέμους στον Πειραιά

Δέθηκε με ασφάλεια το παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Παναγιά Αγιάσου" από τα ρυμουλκά "ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ" και &q...

Δέθηκε με ασφάλεια το παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Παναγιά Αγιάσου" από τα ρυμουλκά "ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ" και "ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ", που παρασύρθηκε το πρωί από τους ισχυρούς ανέμους στην είσοδο του λιμανιού του Πειραιά.
Στο πλοίο έχουν καταφέρει να επιβιβαστούν κάποια άτομα από τα ρυμουλκά, ενώ γίνονται προσπάθειες να δοθεί ρεύμα στο πλοίο προκειμένου να μπορέσει να σηκωθεί η άγκυρα του που εμποδίζει αυτή τη στιγμή τη ρυμούλκηση.
Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, το πλοίο αναμένεται να οδηγηθεί σε ασφαλές σημείο του λιμανιού και καθ' υπόδειξη των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας.
Στο σημείο του συμβάντος μετέβη το πρωί με ρυμουλκό και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Σταμάτιος Ράπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση