GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζόνι Ντεπ ζει στην Πάτρα - Το γράφει και στο κουδούνι του σπιτιού - ΦΩΤΟ

Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε ο Τζόνι Ντεπ, όχι μόνο επανασυνδέθηκε με την πρώην σύζυγό του Βανέσα Παραντί αλλά ζουν και στην Πάτρα. ...

Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε ο Τζόνι Ντεπ, όχι μόνο επανασυνδέθηκε με την πρώην σύζυγό του Βανέσα Παραντί αλλά ζουν και στην Πάτρα.
Ο Πατρινός που το σκέφτηκε είναι σίγουρα δαιμόνιος και έχει και χιούμορ. Επίσης κάθε φορά που παραγγέλνει πίτσα ή σουβλάκια, σίγουρα "ψαρώνει" τους υπαλλήλους των εστιατορίων.

Για την ιστορία, το διάσημο ζευγάρι χώρισε το 2012, έπειτα από 14 χρόνια σχέσης, και έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο 54χρονος Τζόνι Ντεπ και η 46χρονη Βανέσα Παραντί έκαναν σχέση το 1998 και έναν χρόνο μετά απέκτησαν την κόρη τους Λίλι Ρόουζ, ενώ το 2002 απέκτησαν τον γιο τους Τζον.
Το 2012 αποφάσισαν να χωρίσουν ήρεμα και πολιτισμένα, σκορπίζοντας θλίψη στους απανταχού θαυμαστές τους. Παρ' όλα αυτά, παραμένουν και οι δύο αγαπητοί και συνεχίζουν να έχουν κοινούς fans.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση