Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

  Πολάκης κατά Τσοχατζόπουλου: Ανανδρία είναι να κλέβεις και να παίρνεις μίζες

  Μαίνεται η κόντρα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη Βίκυ Σταμάτη.
  Ο κ. Πολάκης απάντησε με μία μακροσκελή ανάρτησή στο προφίλ του στο Facebook στον κ. Τσοχατζόπουλο μετά τη δήλωσή που έκανε ο δεύτερος, σχετικά με την αναβολή εκδίκασης της αγωγής της κα. Σταμάτη κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.
  Αναλυτικά η ανάρτησή του Παύλου Πολάκη:
  Προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο (καταδικασθέντα τελεσίδικα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για οικονομικά εγκλήματα κατά του Ελληνικού Δημοσίου και έγκλειστο φυλακών):
  «Σχετικά με την αναβολή της αγωγής που "πέτυχα" χθες, σε ενημερώνω ότι αυτό δεν ήταν προσωπικό μου κατόρθωμα, αλλά άσκηση δικονομικού δικαιώματος που προβλέπεται για ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ αυτής της χώρας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό κώλυμα να παρασταθεί σε πρωτοείσακτη αστική υπόθεση. Αυτό θα έπρεπε μάλλον να το γνωρίζεις καλά μετά από τις πολύχρονες δικαστικές εμπλοκές σου. Το δικό μου κώλυμα λοιπόν ήταν ότι έπρεπε να συμμετάσχω σε διυπουργική σύσκεψη για να ρυθμίσουμε τη χρηματοδότηση του ΕΟΠΠΥ το 2018 και τις παροχές του οργανισμού σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους .Αν εσύ θεωρείς ότι το καθήκον ενός υπουργού να ορθοποδήσει το ρημαγμένο (από την αφεντιά σας) αυτό κράτος είναι λιγότερο σημαντικό από την αγωγή αποζημίωσης της συζύγου σου, είναι απολύτως κατανοητό γιατί βρίσκεσαι εκεί που είσαι σήμερα.
  Σχετικά με την αγωγή της συζύγου σου για να προασπίσει την "τιμή και την υπόληψη" της που δήθεν εγώ "τσαλαπάτησα", είναι πράγματι διασκεδαστικό να σας βλέπω να καταφεύγετε για αποζημίωση (1 εκ. Ευρώ για μία ανάρτηση στο facebook ?!!!!) στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, την οποία υβρίζετε και απαξιώνετε με κάθε ευκαιρία επειδή τάχα σας έχει αδικήσει μέχρι σήμερα. Ελπίζω λοιπόν αυτή η αγωγή να αποτελεί έμπρακτη μεταστροφή σας σχετικά με τον ρόλο και την αποστολή των ελληνικών δικαστηρίων και όχι απλώς αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων πλουτισμού σας τώρα που έχουν δυσκολέψει τα πράγματα.
  Σχετικά με τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς σου, περιττό να πω ότι θα μπορούσα να προσφύγω κι εγώ στη Δικαιοσύνη (ποινική και αστική) αξιώνοντας την τιμωρία σου και την χρηματική μου ικανοποίηση, αλλά δεν το έχω σκοπό. Πρώτον, γιατί ποια τιμωρία θα μπορούσε να συνετίσει κάποιον που εκτίει ήδη πολυετή ποινή κάθειρξης και παραμένει ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ και δεύτερον και κυριότερο, γιατί δεν καταδέχομαι να σου ζητήσω λεφτά που ξέρω ότι δεν σου ανήκουν!!
  Τέλος, σχετικά με το ποιες συμπεριφορές "υπονομεύουν την Δημοκρατία", μάθε -έστω και τώρα- ότι η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από αυτούς που λένε την αλήθεια, αλλά από αυτούς που προδίδουν την εμπιστοσύνη του λαού που τους εξέλεξε στα ύψιστα αξιώματα χάριν της προσωπικής και οικογενειακής τους ευμάρειας και ευημερίας.
  Λίγη αιδώς δεν βλάπτει.... έστω και τώρα....
  ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΖΕΣ ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ»
  Δείτε την ανάρτηση:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Πολάκης κατά Τσοχατζόπουλου: Ανανδρία είναι να κλέβεις και να παίρνεις μίζες Rating: 5 Reviewed By: Press- gr