GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή Μιχαλολιάκου στον Τσίπρα για το Μακεδονικό...

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής  Νίκος Μιχαλολιάκος έστειλε χθες επιστολή προς τον πρωθυπουργό, με αφορμή την  ενημέρωση των πολιτικών αρχηγώ...

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής  Νίκος Μιχαλολιάκος έστειλε χθες επιστολή προς τον πρωθυπουργό, με αφορμή την  ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό και τον αποκλεισμό από αυτήν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, παράλληλα του εξέφρασε "την πάγια θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, η οποία ταυτίζεται με την ομόθυμη βούληση του Ελληνικού Λαού για καμία παραχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων".

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Προς τον Αξιότιμο Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα

Κύριε Πρόεδρε,

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση σχετικά με τις διαδοχικές συναντήσεις που θα πραγματοποιήσετε αύριο 27 Ιανουαρίου με τους Πολιτικούς Αρχηγούς για να τους ενημερώσετε για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας του γειτονικού κράτους των Σκοπίων.

Από τις συναντήσεις αυτές των Πολιτικών Αρχηγών για ακόμη μια φορά για ένα μείζον εθνικό θέμα έχετε αποκλείσει εμένα, τον επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.

Θεωρώ πως είναι υποχρέωσή σας και Συνταγματική επιταγή (Άρθρο 4: «Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου», «Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις») να μην με αποκλείσετε από τις συναντήσεις για το Εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας μας, καθώς εκφράζω την βούληση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Σύμφωνα με το άρθρο 6, παρ. 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου: «παν πρόσωπον κατηγορούμενον επί αδικήματι τεκμαίρεται ότι είναι αθώον μέχρι της νομίμου αποδείξεως της ενοχής του».

Συνεπώς δεν υπάρχει δικαιολογία για την αντισυνταγματική απαγόρευση κατάθεσης από πλευράς μου της ομόθυμης βούλησης του Ελληνικού Λαού πως δεν αποδέχεται οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία με την λέξη Μακεδονία σε οποιαδήποτε γλώσσα στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

Μετά Τιμής

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματεύς
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση