Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 3o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

  Κοτζιάς για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

  «Η χρονιά θα είναι χρονιά που θα λύσουμε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής που έχουν βαλτώσει εδώ και δεκαετίες και που το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να βρούμε ορθές και παραγωγικές λύσεις» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
  Στη σύσκεψη, όπου συζητήθηκε και το ζήτημα του ονοματολογικού για την ΠΓΔΜ, συμμετείχαν οι Ν. Κοτζιάς, Π. Καμμένος, Γ. Δραγασάκης, Δ. Τζανακόπουλος, Αλ. Φλαμπουράρης και Χρ. Βερναρδάκης.
  «Στο ονοματολογικό η κυβέρνηση, όπως έχει επανειλημμένα υπογραμμίσει, στηρίζει και διαπραγματεύεται για μια σύνθετη ονομασία ενιαία σε όλες τις χρήσεις της, κάτι εξάλλου που είχε προβάλλει η Ελλάδα ως και στο Βουκουρέστι» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών.
  «Είμαστε υπέρ μιας συνεννόησης με όλα τα κόμματα και τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, με κάθε προσωπικότητα και πολίτη που ενδιαφέρεται και θέλει λύσεις στα ζητήματα που απασχόλησης τη χώρα ώστε να ανοίξουμε ένα καλύτερο μέλλον χωρίς προβλήματα του παρελθόντος να καταδυναστεύουν την πολιτική αυτού του τόπου» συμπλήρωσε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 4 Ιαν 2018, 6:02:00 μ.μ.

  Κcάνοντας Ooρισμένες Σsκέψεις cos!


  "Πολλοί" κ. Επιτήδειοι εδώ και Χρόνια λένε σε σε όλες της Χώρες της Ευρώπης ότι είμαστε "Ευρωπαίοι Πολίτες"! Δηλαδή "Φτιάχνουν" μια "Καινούργια" Φυλή βάσει ... Γεωγραφικής Τοποθεσίας! Το Ότι υπάρχουν Εθνοι Έλληνες Ιταλοί Γερμανοί Ισπανοί Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι ξεχωριστές Οντότητες με γλώσσα ήθοι Έθιμα Ιστορία Κουλτούρα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ! Γιατί άραγε;;

  Πάντως Αυτή η "Αντίληψη" μας θυμίζει Έντονα την Βαθιά Ιδεολογική Αντίληψη Των Ναζοί! Η Διαφορά με Το "Σήμερα";;; ... Βιαζώντουσαν και γιαυτό κάναν απευθείας πολέμους! Και Τί βλέπουμε "Ξαφνικά" ως δια μαγείας;;; Σπόνζορας ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ είναι Το Κεφάλαιο/Καπιταλισμός στην πορεία Του προς Τον Ιμπεριαλισμό! Απλά εεεε;;;

  Η "Κινηση" Του Παγκόσμιου Κεφαλαίου ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΧΟΠΑΙΔΙ "περιττά βαρίδια" όπως ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ιστορικές Ρίζες του Εκάστοτε Λαού! Αντιθέτως θέλει ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ που οι Δημιουργία Τους κράτησε εκατοντάδες/χιλιάδες Χρόνια!

  Το βλέπουμε ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ π.χ. Στα "Νέα" Εργασιακά Συστήματα που είναι Σταδιακή επιστροφή σε Μεσαιωνικές Καταστάσεις και μάλιστα στο ... "Λίκνο Του Πολιτισμού" την ... Ευρώπη! Το τί "Τρέχει" Αλλού "φοβάμαι" να μάθω και να ξέρω!!!!

  Μας Θέλουν ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ "ΠΡΟΣΩΠΟ"! ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΩΝ! Θέλουν Την ... ΑΜΝΗΣΙΑ ΜΑΣ για να μην Θυμόμαστε Το Δολοφονικό Πρόσωπο Το Σατανικό Πρόσωπο Του Καπιταλισμού ανά Τους Αιώνες με ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ! ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΣΠΩΜΕΝΗ ΒΡΩΜΟΣΟΥΠΑ!!!

  Γιατί "Κάνω" Αυτές Τις Σκέψεις;;; Όλο Αυτό Το ΠΛΕΓΜΑ Το βλέπω στην Προσπάθεια Δημιουργίας μιας "ΝΕΑΣ" "ΦΥΛΗΣ" "ΓΛΩΣΣΑΣ" ΜΕ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΝ ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με ή χωρίς ... γεωγραφικούς προσδιορισμούς!!! Το Ότι "Εκεί" Ζούνε κατά ... Πληοψηφεία Αλβανοί Αθίγγανοι Βούλγαροι Ρουμάνοι Σέρβοι Έλληνες και ... Εξωγήινες Ράτσες ΔΕΝ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ! Τους βάζουμε ΟΛΟΥΣ σε ένα Καζάνι και Έτοιμη η Αχταρμαδόσουπα!!! Το Ότι Από Αυτήν Την Λασπόσουπα θα Δηλητηριαστούν Τρώγοντας Την πολλοί και άσχετοι Ακόμη ΔΕΝ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!

  ... αλλά είναι ... Σκέψεις ... Καταστροφικές Σκέψεις με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια!

  Item Reviewed: Κοτζιάς για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr