GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα δακρύσετε - Αυτή η σκυλίτσα ήταν επί δύο εβδομάδες δίπλα στην νεκρή αφεντικίνα της - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι γνωστό ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Η 9χρονη Ζαζά αποδεικνύει το γιατί... Η σκυλίτσα διασώθηκε από την υπηρε...

Είναι γνωστό ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Η 9χρονη Ζαζά αποδεικνύει το γιατί...
Η σκυλίτσα διασώθηκε από την υπηρεσία προστασίας των ζώων στην Ουγγαρία αφού βρέθηκε να κάθεται δίπλα στην επί δύο εβδομάδες νεκρή ιδιοκτήτριά της.
Η 9χρονη Ζαζά, ράτσας χαβανέζ, βρέθηκε αφυδατωμένη την Τετάρτη μέσα στο διαμέρισμα της Βουδαπέστης και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της οργάνωσης Γκαμπόρ Πατακί.
Είχε λιγοστή ξηρά τροφή για να φάει αλλά οι κτηνίατροι είπαν ότι θα πέθαινε μέσα σε περίπου δύο μέρες αν δεν την έβρισκε η υπηρεσία, είπε ο Πατακί.
Η αστυνομία εισήλθε στο διαμέρισμα όταν ειδοποιήθηκε από γείτονες ότι είχαν να δουν καιρό την ιδιοκτήτρια του ζώου.
"Η σκυλίτσα ήταν ξαπλωμένη δίπλα στο πτώμα και τόσο αδύναμη που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Έπρεπε να την μεταφέρουμε στα χέρια", πρόσθεσε ο ίδιος και συμπλήρωσε ότι πολλοί σκύλοι θα είχαν πεθάνει έπειτα από τέτοιο τραύμα.
"Χθες όμως στάθηκε πάλι στα πόδια της και κούναγε και την ουρά της".
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η 66χρονη ιδιοκτήτρια της Ζαζά φαίνεται ότι πέθανε απο φυσικά αίτια.
Δείτε το βίντεο που ραγίζει καρδιές:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση