GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί τόσα χρόνια εξακολουθεί ν' αποτελεί είδηση όλο αυτό το νταβαντούρι;

Nikos Roussis   Ημουνα νιός και γέρασα (που λέει ο λόγος) και δεν θυμάμαι μια χρονιά, που να μην έχει πάρει σβάρνα νησιά και λιμάνια, η ...

Nikos Roussis 
Ημουνα νιός και γέρασα (που λέει ο λόγος) και δεν θυμάμαι μια χρονιά, που να μην έχει πάρει σβάρνα νησιά και λιμάνια, η εκάστοτε πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, μια ημέρα σαν την σημερινή, για να "τιμήσει" τα Θεοφάνεια και το έθιμο της ρίψης του Σταυρού στη θάλασσα.
Οπως δεν θυμάμαι, επίσης, να λείπει απ' αυτές τις συνάξεις το παπαδαριό και οι ένστολες γλάστρες που, κατά κανόνα, συνόδευαν τους εκπροσώπους, της εκάστοτε πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας.
...και δεν θυμάμαι, τέλος, κανέναν από δαύτους τους εκπροσώπους της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας, να έχει προχωρήσει στον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας και στην εκμετάλλευση των περιουσιακών στοιχείων της δεύτερης (εκκλησίας) για την ανακούφιση του λαού.
Γιατί, όμως, τόσα χρόνια εξακολουθεί ν' αποτελεί είδηση για τους δημοσιογράφους, όλο αυτό το νταβαντούρι?

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση