GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει το υπουργείο Μεταφορών τα σενάρια περί αλλαγής των πινακίδων των ΙΧ

Διαψεύδει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δημοσιεύματα ότι υπάρχει σκέψη να αλλάξουν οι πινακίδες των ΙΧ αυτοκινήτων λόγω της εφαρμογ...

Διαψεύδει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δημοσιεύματα ότι υπάρχει σκέψη να αλλάξουν οι πινακίδες των ΙΧ αυτοκινήτων λόγω της εφαρμογής του νέου ηλεκτρονικού συστήματος πληρωμής των διοδίων. «Ούτε ένα στο εκατομμύριο δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Το σύστημα θα προσαρμοστεί στον πινακίδες όχι οι πινακίδες στο σύστημα», δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Θάνος Βούρδας.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι πινακίδες θα έπρεπε να αλλάξουν γιατί σε πολλά αυτοκίνητα είναι φθαρμένες και είναι δυσανάγνωστες.
«Όχι βέβαια, ούτε σκέψη δεν υπάρχει», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε πως το σύστημα διοδίων δεν σχετίζεται με τις πινακίδες.
Ο κ. Σπίρτζης σημείωσε πως στο μέλλον θα μπορούσε να εξεταστεί το ενδεχόμενο οι πινακίδες να συνδεθούν με τον εκάστοτε οδηγό, μοντέλο που ήδη εφαρμόζεται σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.
Διευκρίνισε ωστόσο πως οι σκέψεις για το εν λόγω μοντέλο βρίσκονται ακόμα σε θεωρητικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση