GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξω φρενών ο Γιασικεβίτσιους: «Οι διαιτητές έκριναν τον αγώνα»

Έξαλλος με τους διαιτητές ήταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την ήττα της Ζαλγκίρις από τον Παναθηναϊκό. O προπονητής των Λιθουανών δήλ...

Έξαλλος με τους διαιτητές ήταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά την ήττα της Ζαλγκίρις από τον Παναθηναϊκό. O προπονητής των Λιθουανών δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του έπρεπε να νικήσει.
Διαβάστε τις δηλώσεις του:
«Πριν πω αυτό που θέλω, θα ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί θα ακολουθήσει κάτι αρνητικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την θερμή υποδοχή. Είναι ωραία να έρχομαι πάλι εδώ. Αρχίσαμε πολύ άσχημα. Δεν προετοίμασα καλά την ομάδα μου για να παλέψει. Οι διαιτητές έκριναν το παιχνίδι. Μην μου κρατάτε κακία. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, αλλά είμαι σε μία ομάδα που επίσης αγαπώ κι εκπροσωπώ τώρα. Όλα τα σφυρίγματα ήταν εις βάρος μας, όταν ήμασταν μπροστά. Απίστευτες αποφάσεις».
Παράλληλα, τόνισε πώς δεν ήταν μόνο μία η επίμαχη φάση: «Ποια φάση; Αλήθεια κάνεις αυτή την ερώτηση;».
Για την εμφάνιση του Καβαλιάουσκας, τόνισε: «Ο Καβαλιάουσκας έπαιξε υπέροχα, είχε το ρόλο του Γιανκούνας. Θέλω οι ψηλοί να είναι επιθετικοί και ο Καβαλιάουσκας έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Έπαιξε ακριβώς όπως ήθελα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση