GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στην Αμαλιάδα- Νεκρά σκυλιά στον δρόμο- ΦΩΤΟ

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της Αμαλιάδας, όταν αντίκρισαν πέντε σκυλιά νεκρά από φόλα. Τα δύο είναι ιδιόκτητα, ...

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της Αμαλιάδας, όταν αντίκρισαν πέντε σκυλιά νεκρά από φόλα. Τα δύο είναι ιδιόκτητα, ενώ τα τρία κυκλοφορούσαν στη γειτονιά.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε γειτονιά κοντά στην οδό Ναυαρίνου, στο δρόμο Αμαλιάδας- Σαβαλίων και οι περίοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
Ο πρώτος που αντίκρισε το σκύλο του, τη Φρίντα, στην αυλή του σπιτιού του να ψυχορραγεί ήταν ο κ. Κώστας Μαστρογιαννόπουλος.
Λίγα μέτρα πιο πέρα, βρέθηκαν και οι υπόλοιποι σκύλοι. Ο πέμπτος σκύλος, ο δεύτερος ιδιόκτητος, μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε ακόμη βρεθεί.


Ο κ. Μαστρογιαννόπουλος και τα ανίψια του πολύ κοντά στα σκυλιά εντόπισαν μία κίτρινη σακούλα με κόκκαλα, τα οποία ήταν εμποτισμένα με λευκή κολλώδη ουσία. Και φυσικά, αμέσως κατάλαβαν ότι κάποιος είχε ρίξει φόλα για να θανατώσει τα σκυλιά.

Όπως λένε όλοι, τα σκυλιά δεν ενοχλούσαν κανέναν, ούτε τα ιδιόκτητα ούτε τα αδέσποτα.

«Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβη. Ξυπνήσαμε το πρωί και βρήκαμε δηλητηριασμένα τα σκυλιά. Έχουμε σοκαριστεί, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Τα σκυλιά, πέρα από τα δύο δικά μας, μαζεύονταν στην γειτονιά και δεν ενοχλούσαν κανέναν. Ό,τι έγινε πρέπει να έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας, γιατί εκεί δεν υπάρχει κίνηση και αυτός που το έκανε ήξερε ότι δεν θα γινόταν αντιληπτό. Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω την πράξη του. Είναι κτηνωδία αυτό που έκανε. Ντροπή του» λέει ο κ. Κώστας Μαστρογιαννόπουλος.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας και ο δήμος Ήλιδας για να προχωρήσει στις περαιτέρω ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση