GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το προφίλ των δολοφόνων του Στεφανάκου - Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ. - ΒΙΝΤΕΟ

Το προφίλ των δολοφόνων του Βασίλη Στεφανάκου προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικές Αρχές μέσα από γνώριμα σ' αυτόν πρόσωπα. Κατ&#...

Το προφίλ των δολοφόνων του Βασίλη Στεφανάκου προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικές Αρχές μέσα από γνώριμα σ' αυτόν πρόσωπα.
Κατ' αρχήν στο μυαλό των αστυνομικών υπάρχει ένα ενδεχόμενο, πως έχουν να κάνουν με ένα «συμβόλαιο θανάτου», με μία εκτέλεση που σχετίζεται με τις δραστηριότητες του Βασίλη Στεφανάκου στον κόσμο της νύχτας.
Από κει και πέρα, τα πιο δυνατά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ., είναι να πρόκειται για ένα «συμβόλαιο θανάτου», το οποίο υπογράφτηκε από μία αντίπαλη ομάδα ή να πρόκειται για ένα «συμβόλαιο θανάτου» που σχετίζεται με μία δολοφονία έξω από ένα σχολείο στον Γλυκά Νερά με έναν άνδρα που είχε και εκείνος σε σχέση με τον κόσμο της νύχτας.
Στην ΕΛ.ΑΣ επικρατεί ένας προβληματισμός από χθες το βράδυ. Όσο ο Βασίλης Στεφανάκος είχε τα ηνία, υπήρχε μία ισορροπία στον κόσμο της νύχτας, που τώρα έχει διαταραχθεί.Ποιος θα λάβει τώρα τα ηνία; Ποιος θα έχει τη δύναμη, που είχε ο 58χρονος; Θα είναι ένας ή περισσότεροι;
Θεωρούν δεδομένο ότι η πλευρά Στεφανάκου θα αντιδράσει. Λένε, λοιπόν, ότι εάν μάθουν οι δικοί του πως πίσω από την εκτέλεση βρίσκεται ο Χ ή ο Ψ τότε θα πάρουν εκδίκηση, χωρίς να ψάξουν αποδείξεις. "Δεν είναι δικαστήριο" έλεγε αξιωματικός στον ΑΝΤ1.
Οι Αρχές, πάντως, δεν περιμένουν κάτι ιδιαίτερο από τα εγκληματολογικά, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις οι δράστες είναι πολύ προσεκτικοί. Δεν περιμένουν ούτε μαρτυρίες, γιατί ο νόμος της σιωπής είναι πολύ δυνατός.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση