GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν είμαι τρελός είμαι ιδιοφυία" - Έξαλλος ο Τραμπ με το βιβλίο "Φωτιά και Οργή"

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου "Fire and Fury", δηλαδή "Φωτιά και Οργή", το οποίο αμφισβητεί τις ηγετικές ικανότητες...

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου "Fire and Fury", δηλαδή "Φωτιά και Οργή", το οποίο αμφισβητεί τις ηγετικές ικανότητες του Αμερικανού Προέδρου, ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να περιγράψει τον εαυτό του ως "πολύ σταθερό και ιδιοφυή".
"Ουσιαστικά, σε όλη μου τη ζωή, τα δύο μεγαλύτερα χαρίσματά μου υπήρξαν η διανοητική μου σταθερότητα και το ότι ήμουν πολύ έξυπνος", έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.
"Από πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας έγινα κορυφαίος τηλεοπτικός αστέρας...και πρόεδρος των ΗΠΑ (με την πρώτη προσπάθεια). Θεωρώ ότι αυτό με καθιστά, όχι απλά έξυπνο, αλλά ιδιοφυή...και πολύ σταθερό διανοητικά!".


Το βιβλίο του Μάικλ Γουόλφ "Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ" έγινε αστραπιαία μπεστ σέλερ, καθώς η κυκλοφορία του επισπεύσθηκε μετά τη δημοσίευση αποσπασμάτων του αυτήν την εβδομάδα, τα οποία και προκάλεσαν "σεισμό" στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ, ενώ ακολούθησαν απειλές από τους δικηγόρους του Προέδρου των ΗΠΑ για προσφυγή στη δικαιοσύνη και ανεπιτυχής προσπάθεια να μην κυκλοφορήσει.
Το βιβλίο περιγράφει "το χάος που επικρατεί στον Λευκό Οίκο", έναν πρόεδρο που δεν ήταν προετοιμασμένος ότι θα κέρδιζε τις εκλογές καθώς και τους συμβούλους του που εκφράζουν περιφρόνηση για τις ηγετικές του ικανότητες.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση