GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΕΛ σε Μπακογιάννη: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα που αντιμετωπίζει τα εθνικά θέματα - Αγγίζει τα όρια του γκροτέσκου

"Θα ήταν προτιμότερο για την κ. Μπακογιάννη να μην προκαλεί με τις εμπαθείς όσο και ανόητες επιθέσεις της εναντίον του προέδρου των ...

"Θα ήταν προτιμότερο για την κ. Μπακογιάννη να μην προκαλεί με τις εμπαθείς όσο και ανόητες επιθέσεις της εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου" τονίζει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Νωρίτερα, η κα Μπακογιάννη είχε δηλώσει ότι "τα καραγκιοζιλίκια του Καμμένου οδήγησαν την κυβέρνηση σε διαπραγματεύσεις εν κρυπτώ" όσον αφορά στο Σκοπιανό.
Ολόκληρη η απάντηση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ είναι η εξής:
«Θα ήταν προτιμότερο για την κ. Μπακογιάννη να μην προκαλεί με τις εμπαθείς όσο και ανόητες επιθέσεις της εναντίον του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Καμμένου και να δείξει επιτέλους λίγη σοβαρότητα για τα εθνικά θέματα. Δυστυχώς, τα αντιμετωπίζει με μια επικίνδυνη ανευθυνότητα που αγγίζει τα όρια του γκροτέσκου και της φαρσοκωμωδίας, όταν δεν υπονομεύει τις εθνικές θέσεις για λόγους καθαρά προσωπικών επιδιώξεων και συμφερόντων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση