GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα deals των εκατομμυρίων ευρώ: Στην Μπάρτσα ο Κουτίνιο, στη Λίβερπουλ ο Μαχρέζ

Το μεγάλο deal ολοκληρώθηκε... Ο Φιλίπε Κουτίνιο ανήκει στην Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα, στη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστ...

Το μεγάλο deal ολοκληρώθηκε...
Ο Φιλίπε Κουτίνιο ανήκει στην Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα, στη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Την είδηση έκανε γνωστή ο καταλανικός σύλλογος μέσω Twitter κι εκείνο που ακολούθησε στα social media δεν περιγράφεται, καθώς μόλις 10 λεπτά αργότερα είχαν γίνει 24.000 retweets.
Η μεταγραφή, που υπολογίζεται στα 160εκ. ευρώ και αποτελεί ρεκόρ συλλόγου, υπερέβη κατά πολύ τα 105 εκατομμύρια που οι «μπλαουγκράνα» πλήρωσαν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Γάλλο Ουσμάν Ντεμπελέ, τον περασμένο Αύγουστο.
Επίσης, είναι η δεύτερη πιο δαπανηρή στην ιστορία του αθλήματος, πίσω από εκείνη του Νεϊμάρ, ο οποίος μεταγράφηκε από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222 εκ. ευρώ, επίσης τον Αύγουστο του 2017.
Πήρε Μαχρέζ η Λίβερπουλ
Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της πώλησης του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα για 142 εκατ. λίρες (μαζί με τα μπόνους), η Λίβερπουλ αποφάσισε να ξοδέψει ένα μέρος τους για τον αντικαταστάτη του.
Αυτός θα είναι ο Ριάντ Μαχρέζ, που την Κυριακή θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των κόκκινων!
Η Λέστερ αποδέχθηκε την πρόταση των 49 εκατ. λιρών και ο Αλγερινός θα κληθεί να καλύψει το κενό και να συνθέσει με τους Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο τη νέα επιθετική τετράδα του Κλοπ.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ, Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση