Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 5o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

  ΦΟΒΕΡΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ DRONE! Δείτε το τεράστιο συλλαλητήριο από ψηλά...


  Περίπου 500.000 κόσμου, σύμφωνα με τους διαδηλωτές, συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στις 21.01.2018 στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 22 Ιαν 2018, 11:44:00 π.μ.

  H Μακεδονία είναι Ελληνική;;λένε τα στράτα ,,και καλά ρε ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ είναι Ελληνική το νερό είναι ελληνικό;;τα αεροδρόμια είναι Ελληνικά;; το νόμισμα μας είναι ΕΛΛΗΝΙΚΌ η ενεργεία μας είναι ΕΛΛΗΝΙΚΉ;; Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΈΧΕΙ στα σκόπια την μεγαλύτερη βάση της στα Βαλκάνια ΤΗΝ ΒΑΣΗ CAMP BONDSTEEL η οποία φαίνεται από το διάστημα σαν το σινικό τοίχος..Το εσωτερικό της οδικό δίκτυο έχει μήκος 25 χλμ. Είναι η πρώτη διακρατική βάση στην στρατιωτική ιστορία καθώς εκτείνεται και επεκτείνεται ταυτόχρονα στο έδαφος δύο ανεξάρτητων κρατών, της π.γ.δ.Μ. και του Κοσόβου.

  Στην Ελλάδα ήταν άγνωστη μέχρι τις αρχές του 2008 καθώς τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ παρασιωπούσαν την ύπαρξή της για λόγους προπαγανδιστικής σκοπιμότητας εξ αιτίας του Σκοπιανού.

  Γιά όσους δεν γνωρίζουν ΑΜΒΟ σημαίνει Albanian-Macedonian-Bulgarian Oil. Πρόκειται για Αμερικανικό κονσόρτσιουμ κατασκευής ενεργειακών διαύλων με έδρα τo Τέξας. Ο πετρελαιαγωγός ΑΜΒΟ θα συνοδεύεται παράλληλα από την λεγόμενη παρα-Εγνατία οδό, έναν οδικό άξονα που θα συνδέσει την Μαύρη Θάλασσα με την Αδρατική μέσω π.γ.δ.Μ.

  Σήμερα η Κροατία, η Βοσνία και το Κόσοβο είναι κράτη-πελάτες των ΗΠΑ. Αλλά για την Ουάσινγκτον η διαδικασία αποικιοποίησης των Βαλκανίων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

  Εμπόδιο στο δρόμο των ΗΠΑ για την επίτευξη πλήρους κυριαρχίας στην περιοχή στέκονται η Σερβία και η Ρωσία.Οι αμερικανικοί δεν έχουν καμιά φερεγγυότητα ως προς τους αλυτρωτισμούς τον αλβανων, Βουλγάρων, Σκοπιανων, τούρκων, και η αμερικανικοί μας κοροϊδεύουν και πάλι όπως μας έχωσαν στο ΔΝΤ...

  Item Reviewed: ΦΟΒΕΡΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ DRONE! Δείτε το τεράστιο συλλαλητήριο από ψηλά... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm