GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάνος Σόμπολος για το Mega: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

...

Ο Πάνος Σόμπολος έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Mega.

«Οι χτεσινές εξελίξεις για τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών δεν ήταν καθόλου καλές για το ΜΕΓΚΑ. Οι ιδιοκτήτες του δεν υπέβαλαν σχετική αίτηση. Ελπίδες όμως υπάρχουν ακόμα επειδή για τις επτά άδειες εμφανίστηκαν έξι ενδιαφερόμενοι. Αν τελικά το ΜΕΓΚΑ δεν διεκδικήσει την έβδομη άδεια, πάνω από 400 συνάδελφοί μας μένουν στο δρόμο. Εμείς που δουλέψαμε χρόνια στο ΜΕΓΚΑ, αισθανόμαστε θλίψη και συμπαριστάμεθα στον αγώνα που δίνουν καθημερινά - εδώ και περίπου δύο χρόνια - οι συνάδελφοι, να κρατηθεί ζωντανό το κανάλι.

Αν τελικά οδηγηθεί στο κλείσιμο, υπάρχουν σκέψεις και λύσεις για τους εργαζόμενους. Μια από αυτές, την είπα και χτες το βράδυ που μίλησα στην έκτακτη ζωντανή εκπομπή του Καναλιού. Είπα συγκεκριμένα: Οι έξι που φαίνεται ως τώρα ότι παίρνουν άδεια, είναι υποχρεωμένοι εκ του νόμου να έχουν τουλάχιστον 400 εργαζόμενους. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πολύ λιγότερους. Τα κενά να συμπληρωθούν με εργαζόμενους στο ΜΕΓΚΑ, οι οποίοι και γνώση έχουν και εμπειρία και καταξίωση στο τηλεοπτικό κοινό.

Πάντως όλοι γνωρίζουμε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία γι αυτό οι εργαζόμενοι στο κανάλι θα πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση