GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος για το Σκοπιανό: Έχει καλλιεργηθεί από την κυβέρνηση η ψευδής εντύπωση ότι όλα είναι στο παρά πέντε

"Προβληματιζόμαστε από το γεγονός ότι έχει καλλιεργηθεί στην Ελλάδα από την κυβέρνηση η ψευδής εντύπωση ότι όλα είναι στο παρά πέντε...

"Προβληματιζόμαστε από το γεγονός ότι έχει καλλιεργηθεί στην Ελλάδα από την κυβέρνηση η ψευδής εντύπωση ότι όλα είναι στο παρά πέντε" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
"Από ότι φάνηκε από τις δηλώσεις του κ. Νίμιτς, είμαστε πιο πίσω από αυτά που θα μπορούσαμε να συζητάνε κάποιοι, γιατί η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν μπήκε σε αυτό το κόλπο. Είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι όλα είναι στο παρά πέντε, πως οι εξελίξεις είναι θέμα Φεβρουαρίου. Αποδείχθηκε χθες πως είμαστε πολύ πιο μακριά από αυτό" τόνισε.
"Αυτό που ζητάει ένα υπεύθυνο πολιτικό κόμμα, και το κάνουμε εμείς, ζητάμε ενημέρωση στο πλαίσιο του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής. Το κάνουμε με τρόπο επίσημο για να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Ωστόσο, προβληματιζόμαστε από το γεγονός ότι έχει καλλιεργηθεί στην Ελλάδα από την κυβέρνηση η ψευδής εντύπωση ότι όλα είναι στο παρά πέντε" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση