GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Ο Καμμένος δεν δέχεται τον όρο «Μακεδονία» ούτε σλαβικά, ούτε... κινέζικα

«Ο όρος Μακεδονία είναι ελληνικός σε όποια γλώσσα και να τον πει κανείς, είτε στα σλάβικα, ακόμη και στα κινέζικα» και εμείς δεν αποδεχόμ...

«Ο όρος Μακεδονία είναι ελληνικός σε όποια γλώσσα και να τον πει κανείς, είτε στα σλάβικα, ακόμη και στα κινέζικα» και εμείς δεν αποδεχόμαστε τον όρο αυτό ούτε και παράγωγο αυτού, ήταν το μήνυμα που έστειλε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, δεν δέχεται το όρο «Μακεδονία» και σε οποιαδήποτε ξένη γλώσσα.
Η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. σχολίασε και στις αιχμές του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος είπε, μέσω realfm, ότι ΑΝΕΛ θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους.
«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες όπως και ο πρόεδρος μας αντιμετωπίζουμε το ζήτημα με την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και πάντα υπό το πρίσμα των εθνικών μας συμφερόντων», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παπαδοπούλου.
«Ήταν ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, που είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε τέτοια μαζικότητα. Ο κόσμος που πήγε εκεί προέρχεται από διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές. Ήταν ένα συλλαλητήριο ακομμάτιστο. Είναι ντροπή κάποιοι να προσπαθούν και να υποβαθμίσουν το γεγονός και άλλοι να προσπαθούν να δώσουν χαρακτήρα σε αυτό το συλλαλητήριο, χαρακτήρα που δεν είχε», είπε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ, απαντώντας, εμμέσως πλην σαφώς, σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσαν ότι το συλλαλητήριο ήταν μικρό.
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση