Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

  Wall Street: Έκλεισε με νέα ρεκόρ - Πάνω από τις 2.700 μονάδες ο S&P 500

  O S&P 500, που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες, έκλεισε σήμερα, για πρώτη φορά, πάνω από τις 2.700 μονάδες και οι άλλοι δείκτες τηςWall Street έφθασαν σε νέα υψηλά επίπεδα – ρεκόρ, καθώς οι τεχνολογικές μετοχές σημείωσαν κέρδη εν μέσω ενδείξεων ισχυρής οικονομικής ανάπτυξης στις ΗΠΑ και το εξωτερικό.
  O Dow Jones αυξήθηκε 0,4%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,6% και 0,8%, αντίστοιχα.
  Οι μετοχές διατήρησαν τα κέρδη τους μετά την ανακοίνωση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Fed).
  Οι λεπτομέρειες της συνεδρίασης αυτής έδειξαν ότι οι αξιωματούχοι της Fed ανησυχούσαν για την πορεία του πληθωρισμού, που είναι σήμερα χαμηλότερος από τον στόχο, και έβλεπαν τις πρόσφατες αλλαγές στη φορολογία ως στήριξη στην οικονομία.
  Νωρίτερα στη διάρκεια της συνεδρίασης, στοιχεία έδειξαν ότι η μεταποιητική δραστηριότητα στις ΗΠΑ αυξήθηκε περισσότερο του αναμενόμενου τον Δεκέμβριο, μία επιπλέον ένδειξη ισχυρής οικονομικής δυναμικής στο τέλος του 2017.
  Αντίστοιχες έρευνες, έδειξαν μία ισχυρή έναρξη του 2018 για τις ευρωπαϊκές βιομηχανίες.
  Πηγή πληροφοριών: enikonomia.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Wall Street: Έκλεισε με νέα ρεκόρ - Πάνω από τις 2.700 μονάδες ο S&P 500 Rating: 5 Reviewed By: Press- gr