GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με απώλειες

Πτωτικά έκλεισε η Wall Street, αν και περιόρισε τις αρχικές απώλειές της, ενώ οι αποδόσεις των ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου υποχώρη...

Πτωτικά έκλεισε η Wall Street, αν και περιόρισε τις αρχικές απώλειές της, ενώ οι αποδόσεις των ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου υποχώρησαν από τα υψηλά επίπεδά τους, καθώς αυξήθηκαν οι επιφυλάξεις των επενδυτών σχετικά με ένα δημοσίευμα ότι η Κίνα θα επιβραδύνει τις αγορές αμερικανικών τίτλων. O Dow Jones υποχώρησε λιγότερο από 0,1%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν απώλειες 0,1% και οι δύο.
Οι χρηματοπιστωτικές μετοχές ήταν αυτές που σημείωναν τα μεγαλύτερα κέρδη σήμερα, με τους επενδυτές να αντιδρούν στο δημοσίευμα του Bloomberg για την Κίνα, που είναι ο μεγαλύτερος κάτοχος αμερικανικών ομολόγων.
Ο S&P 500 περιόρισε κάπως τις απώλειές τους μετά την αρχική πτώση του κατά 0,6%, αμέσως μετά το δημοσίευμα, το οποίο ώθησε πτωτικά και το δολάριο.
Ο δείκτης επηρεάσθηκε αρνητικά και από δημοσίευμα του Reuters, σύμφωνα με το οποίο ο Καναδάς πείθεται όλο και περισσότερο ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει σύντομα ότι οι ΗΠΑ προτίθενται να φύγουν από τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου της Βόρειας Αμερικής, NAFTA.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση