GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο βίντεο Τσίπρα στο Τwitter για τα σχολικά γεύματα- ΒΙΝΤΕΟ

Με μία ανάρτησή του στο twitter ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων, το οποίο εφαρμόζει η κυβέρνη...

Με μία ανάρτησή του στο twitter ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων, το οποίο εφαρμόζει η κυβέρνηση.
«Σε περισσότερους από 130.000 μαθητές δημοτικών σχολείων επεκτάθηκε το 2017 το επιτυχημένο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων. Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά να προσηλώνονται στο σχολείο τους και την πρόοδό τους, απερίσπαστα από το δύσκολο αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι γονείς τους» γράφει στην ανάρτηση.

Η ανάρτηση συνοδεύεται και από ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρεται ότι, «κάθε μέρα στο σχολείο, όλα τα παιδιά τρώνε φαγητό. Ή μήπως όχι όλα; Τα σχολικά γεύματα στηρίζουν χιλιάδες οικογένειες. 130.000 μαθητές των δημοτικών σχολείων τρώνε σωστά. Η παιδική παχυσαρκία υποχωρεί. Η μεσογειακή διατροφή μεγαλώνει γερούς οργανισμούς. Οι θέσεις εργασίας στον τομέα σίτισης αυξάνονται. Διεθνώς τα σχολικά γεύματα είναι πρότυπα διατροφής. Και είναι νόστιμα όπως η λέξη "αλληλεγγύη"». Στο τέλος, ακούγεται η φωνή του πρωθυπουργού να λέει: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση