GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΜΠΗΚΑΝ νερά στη Βουλή από την ...οροφή της

Η έντονη βροχόπτωση της Πέμπτης δεν προκάλεσε μόνο κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της πρωτεύουσας, αλλά και πρακτικά προβλήματα στο...

Η έντονη βροχόπτωση της Πέμπτης δεν προκάλεσε μόνο κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της πρωτεύουσας, αλλά και πρακτικά προβλήματα στο κτίριο του κοινοβουλίου.
Το ταβάνι στην αίθουσα της Ολομέλειας άρχισε να στάζει νερά και οι υπάλληλοι της Βουλής κάλυψαν τα μικρόφωνα με νάιλον, προκειμένου να μην υποστούν ζημιές από το νερό. Η βροχή έπεφτε στα έδρανα του ΚΚΕ και οι τεχνικές υπηρεσίες έσπευσαν να ελέγξουν τη ζημιά και να αποκαταστήσουν άμεσα τη διαρροή.
Δείτε τις φωτογραφίες:

1 σχόλιο

  1. Μάλλον η Τούρκικη Ακταιωρός πήρε Αμπάρζα τόσο το σκάφος του Λιμενικού και κατέληξε στην ... Σκεπή του Μνημονιακού Κοινοβουλίου "Μας"! Το Νερό που στάζει εάν το Ανάλυση Το Χημείο Του Κράτους θα διαπιστώσει ότι Είναι ... Θαλάσσιο Νερό περιοχής Ιμίων!!!

    ... και λίγα Σας λέγω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση