GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης ήταν ο μακελάρης της Φλόριντα

Ο 19χρονος που σκόρπισε τον θάνατο στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας του Πάρκλαντ της Φλόριντα ήταν μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης «...

Ο 19χρονος που σκόρπισε τον θάνατο στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας του Πάρκλαντ της Φλόριντα ήταν μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης «Republic of Florida», όπως αποκαλύπτουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Ο Νίκολας Κρουζ που σκότωσε 17 άτομα και τραυμάτισε δεκάδες με το ημιαυτόματο τουφέκι του, βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβολή της θανατικής ποινής.
Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Κρουζ ως μέλος της εθνικιστικής οργάνωσης, είχε αναπτύξει και παραστρατιωτική δράση. Αυτό παραδέχθηκε ο επικεφαλής του «Republic of Florida», Jordan Jereb. Όπως εξήγησε, ο Κρουζ είχε ενταχθεί μετά από πρόταση άλλου μέλους της οργάνωσης.
Ερωτηθείς για το αν έχει ανάμειξη στη δολοφονική εισβολή του Κρουζ στο λύκειο τη Φλόριντα, ο Τζέρεμπ αρνήθηκε πως είχε έστω και γνώση των ενεργειών του. «Πιστεύω πως «η επιλογή του να επιτεθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν ήταν τυχαία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση