GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Γκαρθία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου διανυκτέρευσε. Θυμίζου...

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου διανυκτέρευσε.
Θυμίζουμε ότι μεταφέρθηκε εκεί χθες βράδυ από το γήπεδο της Τούμπας για να εξεταστεί, επειδή δέχτηκε ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που τελικά δεν άρχισε ποτέ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούσαν το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας, ώστε να υπάρχει προστασία για τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος διανυκτέρευσε σε σουίτα του 4ου ορόφου.
Θυμίζουμε πως η διάγνωση έκανε λόγο για "οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου. Έχει ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη και ναυτία".
Πηγή πληροφοριών: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση