ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Νέες πληροφορίες για τις απειλητικές επιστολές σε υπουργούς

Share it:
Και δεύτερη απειλητική επιστολή δέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Με αυτή την επιστολή απειλούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του.
Όπως μετέδωσε το κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι κορυφαία στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών έχουν γίνει αποδέκτες ανάλογων επιστολών από άγνωστο αποστολέα, ο όποιος απειλεί τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους, σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την ονομασία των Σκοπίων.
Αυτές οι επιστολές μάλιστα, φτάνουν με κοινοποίηση σε ονόματα άλλων υπουργών . Οι επιστολές είναι σύμφωνα με πληροφορίες ανυπόγραφες. Την υπόθεση έχει αναλάβει η κρατική ασφάλεια.
Share it:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση