GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρωτοσέλιδο της Αυγής «δείχνει» δημοψήφισμα για το Σκοπιανό;

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή», δύο ημέρες πριν το συλλαλητήριο της Αθήνας για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, αποτελ...

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή», δύο ημέρες πριν το συλλαλητήριο της Αθήνας για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, αποτελείται από ένα μεγάλο «ΝΑΙ» και ένα επίσης μεγάλο «ΟΧΙ» σε πρώτο πλάνο, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν παραπέμπει σε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό.
Κάτω από το «ΝΑΙ» γράφει: «Στο εθνικό συμφέρον και την δημοκρατία, στην εθνική γραμμή και την ευθύνη, στον πατριωτισμό και την συνεννόηση», ενώ κάτω από το «ΟΧΙ» γράφει: «Στην πατροδοκαπηλία και την μικροπολιτική, στον εθνικισμό, την υπεκφυγή και την ανευθυνότητα, στην Ακροδεξιά και τον φασισμό».
Πάνω από το «ΝΑΙ» και το «ΟΧΙ» φιγουράρει μία φράση του εθνικού μας ποιητή, Διονυσίου Σολωμού: «Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικόν ό,τι είναι αληθές».
Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση