GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα πρόσωπα του μακελειού στο σχολείο της Φλόριντα - ΦΩΤΟ

Ανάμεσα στα 17 θύματα από το μακελειό που προκάλεσε ο 19χρονος Nikolas Cruz στο σχολείο Marjory Stoneman Douglas στη Φλόριντα βρίσκονται ...

Ανάμεσα στα 17 θύματα από το μακελειό που προκάλεσε ο 19χρονος Nikolas Cruz στο σχολείο Marjory Stoneman Douglas στη Φλόριντα βρίσκονται μια έφηβη και δύο γυμναστές.
Ο 49χρονος Chris Hixon ήταν καθηγητής στο σχολείο. Η Jaime Guttenburg πέθανε στο σχολείο ενώ όπως ανακοίνωσαν οι γονείς της ο γιος τους Jesse κατάφερε να γλιτώσει.
Μεταξύ των θυμάτων αναγνωρίστηκε και ο προπονητής ποδοσφαίρου Aaron Feis που πέθανε προστατεύοντας μαθητές.

«Με μεγάλη θλίψη η οικογένειά μας πληροφορήθηκε τον θάνατο του Aaron Feis. Ήταν βοηθός προπονητή και φύλακας. Έγινε ανθρώπινη ασπίδα για τους μαθητές. Πέθανε ηρωικά και θα τον έχουμε για πάντα στις καρδιές μας» υπογράμμισε σε ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου.
Η Alexa Saka απέτισε φόρο τιμής στην ξαδέρφη της Jaime χαρακτηρίζοντάς την το πιο όμορφο, ευγενικό, φιλικό, αστείο και γλυκό κορίτσι.
«Προσπαθούσες πάντα να τους κάνεις όλους να αισθάνονται καλά. Και αυτό το χαμόγελό σου φώτιζε κάθε δωμάτιο που έμπαινες. Έχεις τόσο ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ας κοιμηθείς σήμερα και για πάντα με τους αγγέλους».

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναφέραν στα social media πως ο Aaron Feis πήδηξε μπροστά σε μαθητές κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών για να τους προστατεύσει από τις σφαίρες που έπεφταν βροχή.
Φόρο τιμής απέτισαν και στον Hixon. «Ο Chris είναι πιθανότατα ο πιο γλυκός άντρας που έχω γνωρίσει ποτέ. Κάνει τόσα πολλά. Είναι τρομερό αυτό που έγινε. Είναι τόσο ανόητο», σχολίασε ο Dan Jacob.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση