ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

"Καμπανάκι" από την ΟΥΕΦΑ στον Παναθηναϊκό

Share it:
Και επίσημα η ΟΥΕΦΑ έδωσε περιθώριο στον Παναθηναϊκό να τακτοποιήσει μέχρι την 1η Μαρτίου κάθε οικονομική του εκκρεμότητα, αλλιώς θα τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Όπως είχε γίνει γνωστό μετά την επίσκεψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας προ κάποιων εβδομάδων, η UEFA είχε δώσει περιθώριο στο «τριφύλλι» ως και την 1η Μαρτίου προκειμένου να διευθετήσει τις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της.
Σε διαφορετική περίπτωση πρόκειται να επιβάλει ποινή αποκλεισμού από τις διοργανώσεις της για έναν χρόνο. Σήμερα, η UEFA επισημοποίησε την απόφασή της αυτήν, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
Πρέπει, πάντως, να σημειώσουμε ότι για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να εκτίσει την ποινή αυτήν θα πρέπει μία σεζόν μέσα στις επόμενες τρεις να εξασφαλίσει εισιτήριο για τα Κύπελλα Ευρώπης.
Share it:

Αθλητισμός

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση