GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίμιτς: Δεν θέλουν αλλαγή “ταυτότητας” οι Σκοπιανοί - Συζητάμε μόνο για το όνομα- ΒΙΝΤΕΟ

Στον απόηχο των κρίσιμων επαφών που είχε σε Αθήνα και Σκόπια, ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, παραχώρησε συνέντευξη στο Eur...

Στον απόηχο των κρίσιμων επαφών που είχε σε Αθήνα και Σκόπια, ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, παραχώρησε συνέντευξη στο Euronews για την πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά με την επίλυση του ονοματολογικού.
Λίγες ώρες μετά τη “βόμβα” του Σκοπιανού ΥΠΕΞ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, ο οποίος διεμήνυσε πως «δεν θα υπάρξει λύση για το όνομα αν χρειαστεί διαπραγμάτευση για αλλαγή στην εθνικότητα, τη γλώσσα και την ταυτότητα», ο κ. Νίμιτς τόνισε πως «τα θέματα που είναι υπό διαπραγμάτευση έχουν να κάνουν με το όνομα της χώρας. Η λύση σε αυτό το θέμα δεν πρέπει να επηρεάσει την ταυτότητα των πολιτών».
Συμπλήρωσε πως το θέμα της ταυτότητας είναι πολύ σημαντικό για τους Σκοπιανούς και βλέπουν οποιαδήποτε λύση ως κάτι που δεν θα αλλάξει ή θα βλάψει το πως αντιλαμβάνονται τον αυτοπροσδιορισμό τους. «Όλα τα έθνη έχουν την δική τους αντίληψη για την ταυτότητα τους και το να διαταραχθεί αυτό είναι δύσκολο για κάποιον να το αποδεχθεί», δήλωσε ο Μάθιου Νίμιτς.
Ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ εκτίμησε πως είναι εφικτή μία λύση που θα είναι ικανοποιητική και για τις δύο χώρες. Προειδοποίησε, ωστόσο, ότι «ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας». «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον και οι διαιρέσεις, ανάμεσα στις δύο χώρες μόνο ανησυχία μπορούν να προκαλέσουν», τόνισε.
Απέφυγε να σχολιάσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ, για την οποία έχει δεσμευτεί ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ, ενώ για το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης στη γειτονική χώρα, είπε πως είναι κάτι που πρέπει να λυθεί σε εθνικό επίπεδο.
Ο κ. Νίμιτς διέψευσε επίσης τις διαρροές ότι η Αθήνα προκρίνει την ονομασία Gorna Makedonija και η ΠΓΔΜ τo Nova Macedonija.
Δείτε το βίντεο από το euronews:

1 σχόλιο

  1. "Τρεις Σφαίρες ... με άδεια της Τρόικας ΤΩΝ Μνημονιακών!!!"


    Εμείς το μεταφράζουμε και Είναι Απειλές Αυτών που ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΜΟΓΕΙΝΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ!!!

    Είναι "Κύκλοι Της Ανωμαλίας" στην Αμερικρατούμενη Αποικία!!!
    Οι "Κύκλοι Της Ανωμαλίας" παίζουν ΌΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! Δεν Απευθύνονται στον Κοτζιά ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    Στο ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ/ΠΝΕΥΜΑ/ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (Έντυπα/e-Εντυπα-Ραδιόφωνα)!!! Προσέξτε και θα καταλάβετε! ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (όπως ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΟΜΟΡΦΗ/Τσιτσάνη) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

    ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (ακόμη και Αυτά που το παίζουν ... κριτικά) (και ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ GLEICHSCHALTUNG όπως έκανε το NSDAP/Hitler/Goebels το 1933!!! Σε λίγο/σύντομα η Ε.Ε. θα Εφαρμόσει ΠΛΗΡΩΣ (Προς στιγμή ... 85%) το Ermächtigungs Gesetz ξανά Εφαρμογή της NSDAP το 1933!!!

    Η Επιχειρηματολογία Τους Προδίδει Την Υποταγή/Υποτέλεια/Υποδούλωση Τους! Και Χρησιμοποιούν ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ (και η Αριστερά/Κουμουνιστική) την "Χρυσή Αυγή" ΩΣ Αλλοθι ΏΣ Προπέτασμα Καπνού για να Κρυφτούν Από Την Αλήθεια Από Τον ... Ήλιο Της Δικαιοσύνης!!!




    ΥΓ1. Ο Αδόλφος ο Μέντωρ της "Χρυσής Αυγής" (κωδικός για Χίτλερ Αντολφ) και η Παρέα Του ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ!!! Θεωρούσε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ και Αυτοί που Υπάρχουν είναι και βρίσκονται στην Αττική και Πελοπόννησο! Μάλιστα για Την Κρήτη έλεγε Είναι Νησί von Bastarden/των Μπαστάρδων!!! Γιαυτό ΕΔΩΣΕ (και θα Έδινε μετά την Ολοκληρωτική Τους Νίκη Την Μακεδονία και λίγο Θράκη στους Βούλγαρους την υπόλοιπη Θράκη στους Τούρκους! Την Ήπειρο και ένα μέρος της Θεσσαλίας στους ... Αλβανούς!!!) Αυτά που Εδωσε στην τετραπλή Κατοχή (Ιταλία Γερμανία Βουλγαρία Αλβανία)!!! Ευτυχώς Που Υπήρχε η Σοβιετική Ενωση και Το Σταλινγράντ (και το 40 ΜΑΣ και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ)!!!

    ΥΓ2. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ! ΟΥΔΕΜΙΑ!

    ΥΓ3. Το Λατινικό erga omnes μεταφράζεται στα Ελληνικά Έργατα και Δουλείας (ΑττικοΙωνική Διάλεκτος!)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση